Új vezetővel erősít a HMD Global

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette Ruben Lehmann kinevezését, aki a vállalat új európai alelnöke. A továbbiakban Ruben felel minden kereskedelmi tevékenységért, üzleti stratégiáért és fejlesztésért. Székhelye Svájcban lesz, és Florian Seiche vezérigazgatónak tartozik majd beszámolási kötelezettséggel.

Mielőtt csatlakozott a Nokia telefonok gyártójához, Ruben Svájc legnagyobb mobil- és okostelefon-forgalmazó vállalata, az Autronic AG, vezérigazgatója volt. Kiváló vezető, aki műszaki mérnökként az üzleti fejlesztés, a vállalati stratégia és tervezés területén szerzett vezetői tapasztalatot.

Az új évtizedbe lépve a HMD Global arra törekszik, hogy megőrizze vezető pozícióját a készülékei operációs rendszerének gyors frissítésében, és továbbra is élen járjon a legújabb Android rendszerek telepítésében. Mára a Nokia 7 Plus, a Nokia 6.1, a Nokia 6.1 Plus, a Nokia 7.1, a Nokia 9 PureView és a Nokia 8.1 egyaránt a legújabb Android 10 szoftvert használja.

Ez az év minden bizonnyal döntő jelentőségű lesz a mobilipar fejlődése szempontjából az 5G bevezetése révén, a HMD Global pedig kulcsszerepet játszik majd abban, hogy ezt a technológia a lehető legtöbb emberhez juthasson el.

  • Megosztom