Új vezetővel erősít a Havas

Új kreatívigazgató érkezett a Havas Village Budapesthez, miután a korábbi vezető, Imre V. Manuel a nyár folyamán elköszönt a cégtől. A kreatív csapat irányítását így szeptembertől Szűcs Gábor veszi át, aki ez év elejéig hasonló pozíciót töltött be a Café Communications-nél.

Imre V. Manuel 2003-ban csatlakozott a Havas elődjéhez, az akkor még Euro RSCG néven ismert, francia tulajdonú reklámügynökséghez, ahol előbb szövegíróként, később creative group headként dolgozott. 2009-ben az ACG csapatába igazolt, 2010-ben pedig a Hat Reklámügynökség kreatívigazgatójává nevezték ki. A Havashoz 2014-ben tért vissza, immár kreatív vezetőként. Irányítása alatt a kreatív csapat létszáma megháromszorozódott, miközben olyan márkák választották az ügynökséget, mint a BP, Jacobs Douwe Egberts, a VELUX, vagy az Alpro.

A pályáját a Saatchi&Saatchinál kezdő Szűcs Gábor számára sem ismeretlen a Havas, hiszen több évet töltött senior szövegírói pozícióban a cégnél, mielőtt 2008-ban csatlakozott a Café csapatához, ahol 12 évig dolgozott.

 

  • Megosztom