Új vezetőkkel erősít az Otthon magazin

A prémium minőségű lakberendezési és életmód magazin az első megjelenése óta, lassan 30 éve az adott szegmens élvonalában áll. Az Otthon magazin kiadója személyi változásokkal készül a lap születésnapjára.

Az Otthon magazin a kerek évfordulóval újabb mérföldkőhöz érkezett, amely okán az IQ Press Lapkiadó Kft. összevonja a Home&Garden és a DIY portfólióját, melyek irányítását 2019 januárjától Palcsek Zsuzsanna végzi.

Az Otthon magazin főszerkesztői posztján is változás történik, Füzesi Zsuzsa veszi át a lap tartalmi irányítását, aki négy éve az Otthon magazin felelős szerkesztője, egyben a szerkesztőség meghatározó szakembere. Ezt megelőzően Zsuzsa mindennapjait hét éven át a lakberendezés és a belsőépítészet tette ki más kiadványnál.

Az IQ Press Kft. köszönetét fejezi ki a leköszönő főszerkesztő-portfólióvezetőnek, Boda Ildikónak, aki kilenc éven át vezette a lapot. Irányítása alatt születtek meg az Otthon különszámok, illetve a nevéhez fűződik a BBC Kertvilág magazin magyarországi bevezetése. Bőcs András, a kiadó ügyvezetője hangsúlyozta, hogy Boda Ildikó 2019 januárjától szakmai tanácsadóként segíti tovább a kiadó munkáját.

A 30 éves születésnapot egy komplex kommunikációs kampány kíséri, amelyben helyet kap a rádió, print és online felületek, social media és játékos formában egy online kvízjáték is a kiadó ügyfeleinek, valamint olvasói BTL aktivitás.

Az Otthon magazinok (főlap+különszámok) együttesen 360 000 példányban fogytak el a lappiacon a 2017-es évben, csakúgy, mint ahogy a 2018-as előrejelzés is ezt a számot mutatja. Az anyalap jövőre hat különszámmal jelentkezik: az Otthon Kislakás, valamint az Otthon Házak kétszer, míg az Otthon Konyha és fürdő, valamint a nagysikerű Otthon Kert magazin egyszer jelenik meg 2019ben is. Hirdetői oldalon pedig a lap továbbra is célcsoport azonos megoldásokat kínál.

  • Megosztom