Új vezetőkkel erősít a Prohuman

A piacvezető HR szolgáltató a NEXON-tól és a UPC-től igazolt szakembereket.

Végéhez közeledik a Prohuman lengyel kézben lévő tulajdonrészének visszavásárlását lezáró tranzakció, a függetlenedést a vállalat magyar alapítói kezdeményeztek még tavaly a Prohuman HR szolgáltató növekedési terveinek érdekében. A nemzetközi terjeszkedési célok megvalósításának érdekében a közelmúltban két tapasztalt vezetőt is leigazolt a Prohuman. Láng Judit kereskedelmi, Lovas Zoltán operatív igazgatóként csatlakozott a Magyarországon piacvezető és erős régiós fejlődést tervező HR szolgáltatóhoz.

A Prohuman Magyarországon piacvezetővé, a régióban pedig az egyik legjelentősebb HR szolgáltatóvá vált az elmúlt években. Az alapítók – akik eddig is vezették a céget – tavaly megállapodást kötöttek a Work Service csoporttal arról, hogy visszavásárolják a lengyel vállalatnak 2014-ben értékesített üzletrészt, így a Prohuman újra magyar tulajdonba kerül. A Délkelet-Európában is jelentős pozíciókkal bíró és további bővülést tervező vállalat most két új vezetőt igazolt tervei megvalósításához.

„A hétköznapi és üzleti élet egyetlen területén sem lehet figyelmen kívül hagyni a kialakult járványhelyzetet, most elsődleges munkavállalóink, kollégáink egészsége, valamint üzletmenet folytonosságának biztosítása. De abban is biztos vagyok, hogy ez a helyzet nem fog állandósulni, az emberiség, a tudomány idővel le fogja győzni a vírust. A várható gazdasági nehézségek ellenére mi továbbra is arra készülünk és azon dolgozunk, hogy megvalósítsuk nemzetközi növekedési céljainkat és hosszútávon a régió vezető HR szolgáltatójává váljunk. Ebben a folyamatban pedig főszerep vár már most is a tapasztalt, különböző ágazatokban már bizonyító szakemberekre” – jelentette ki Juhász Csongor, a Prohuman ügyvezető igazgatója.

Láng Judit kereskedelmi igazgatóként csatlakozik a Prohumanhoz. A pénzügyi tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen és a svájci Fribourgi Egyetemen végző szakember korábban a Telekomnál, az ING-nél, az UNICEF Magyar Bizottságnál, a Fonseca Consultingnál gyűjtött tapasztalatokat, legutóbb a UPC Magyarország régiós értékesítési igazgatójaként dolgozott.

Lovas Zoltán operatív igazgatóként érkezik a Prohuman csapatába. Lovas a Budapesti Műszaki Főiskolán folytatott villamosmérnöki tanulmányai után a Siemens PSE, a Lufthansa Systems Hungária, a NEXON és a H1 Systems kötelékében töltött be különböző vezető pozíciókat.

Munkája mellett mindkét új vezető szerepet vállalt pályafutása során társadalmi ügyekben – Láng Judit az UNICEF, Lovas Zoltán a Rotary Klub kötelekében – és ellátott oktatói feladatokat is a felsőoktatásban.

  • Megosztom