Új vezetők csatlakoztak a Mediatorhoz

Két új vezetővel erősített a Mediator, Cieklinski Melinda Media Director pozícióba érkezett a full service ügynökséghez, míg a társaság új Social Media Directora, Püsök Ruben házon belülről jött.

Melinda 2004-ben kezdte meg médiás pályafutását. A Universal McCannél dolgozott, majd a Spiritcom-nál töltött 10 évet senior mediatervezőként, ahol ő alakította ki az ügynökség online lábát. Ennek támogatására saját cégével egy olyan rendszert hozott létre, amely dinamikus hirdetés-kiszolgálással növelheti a kampányok hatékonyságát. Az utóbbi két évben a Neo Interactive média unit vezetőjeként szintén a performancia üzletág erősítésére fókuszált. 2019 júniusától a Mediatornál média igazgatóként az osztály vezetésén felül színes ügyfélkör mellett gazdagítja tovább tapasztalatait.

A Mediator Social Media Directora belülről érkezett Püsök Ruben személyében. Ruben 2016-ban csatlakozott az ügynökséghez Senior Social Media Managerként, majd nem sokkal később Social Media Group Head-ként folytatta pályafutását, ahol a csapat vezetése mellett többek között az ügyfelek közösségi média felületeinek menedzselése, a hirdetések futtatása, a piaci trendek követése, a kampány- és éves stratégiák kidolgozása volt a feladata. 2019 júniusától social media igazgatóként az osztály vezetése mellett nagy szerepet vállal majd a new business és a tender projektekben is.

A lépést a megnövekedett ügyfélkör, az egyre bővülő feladatok, valamint az ügynökség további fejlesztésének szándéka indokolta.

  • Megosztom