Új vezető a Coca-Colánál

Márciustól a Coca-Cola Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős regionális connection menedzsereként folytatja pályáját Eipl Vilmos. A médiaszakember az elmúlt öt évben a Dentsu Aegis Network innovatív ügynöksége, a Vizeum ügyvezetője volt, összesen több mint egy évtizedet töltött a csoportnál. A dunaharaszti marketingcsapat tagjaként fő feladata a magyar, cseh és szlovák piac médiatervezési-vásárlási és marketingkommunikációs tevékenységének irányítása, szoros együttműködésben a brand marketing és a közösségimédia-csapattal. A pozícióban Mérő Ádámot váltotta, akit a teljes közép-kelet-európai régió connection menedzserévé neveztek ki.

Eipl Vilmos pályáját a Geomédia Kiadónál kezdte újságíróként, majd 2004-től a Mindshare media investment managere volt. 2007-ben csatlakozott a Carathoz szenior médiatervezőként, 2010-ben account directorrá nevezték ki. 2012-ben a Dentsu Aegis Network innovatív kommunikációs stratégiával és médiatervezéssel foglalkozó ügynökségéhez, a Vizeumhoz igazolt, ahol 2015-ben ügyvezetővé nevezték ki.

Mérő Ádám 2019 decembere óta a Coca-Cola CEE Business Unit connection menedzsere, Eipl Vilmos kinevezéséig párhuzamosan látta el előző és új feladatkörét. A Coca-Cola vállalathoz 2017-ben csatlakozott, előtte másfél évtizedet töltött a Mindshare-nél.

  • Megosztom