Új üzletággal erősít a CBRE

A CBRE, bejelentette hazai hotel divízióját, amely a növekvő helyi igényekre, valamint a dinamikusan bővülő regionális hotelpiacra reagálva kezdi meg működését. Az új divíziót Laurent Lassier irányítja, aki több mint 25 éves szállodaipari tapasztalattal rendelkezik, az Accornál töltött évei során pedig többek között a Sofitel és a Novotel irányításáért felelt.

Idén márciusban a világ legnagyobb ingatlantanácsadói vállalata, a CBRE, elindította hazai hotel divízióját – a bővülő helyi piacnak köszönhetően az újonnan létrejött csapat a CBRE Hotels teljes körű szolgáltatásait nyújtja. Ezek a szolgáltatások magukba foglalják a befektetési, értékbecslési, valamint az üzemeltető kiválasztásával kapcsolatos tanácsadást, a megvalósíthatósági tanulmányok elkészítését, illetve a projektmenedzsmentet és üzemeltetési tanácsadást.

A vállalat az új üzletág vezetésére Laurent Lassier-t nevezte ki azzal a céllal, hogy a közép-kelet-európai régióban nagy sikerrel működő cseh és lengyel modellek alapján kiépítse a hazai divíziót. Laurent több mint 25 éves szállodaipari tapasztalattal rendelkezik, korábban francia és nemzetközi vendéglátóipari vállalatoknál töltött be vezetői pozíciókat általános menedzsment, kereskedelem és marketing, hotelfejlesztés, valamint tanácsadás területén. A szakember az elmúlt tíz évben az Accor Group szállodaigazgatójaként dolgozott olyan márkákon, mint a Sofitel, a Mercure, a Novotel és a Budapest Kongresszusi Központ (BCC), amely jelentősen hozzájárult a közép-európai szállodaiparban szerzett tudásához és szakértelméhez.

  • Megosztom