Új üzletággal bővít az RSM Hungary

M&A, cégértékelés és vállalatfinanszírozási üzletággal bővíti szolgáltatásait az RSM Hungary, Almási Levente vezetésével. A hazai és a globális piacokon is tapasztalható nagyobb fokú tranzakciós aktivitás, az ügyfelek és a középvállalati szektor megnövekedett szolgáltatási igényeire tekintettel az RSM Hungary elindítja saját M&A üzletágát.

Az RSM Hungary M&A üzletágvezető partnereként érkező szakember több mint 18 éves tapasztalattal bír a vállalati akvizíciók, cégértékesítések, vállalatértékelések előkészítése és megvalósítása terén. Almási Levente az elmúlt öt évben a Concorde MB Partners ügyvezető igazgatója volt, ezt megelőzően 2010-től két évig a PWC M&A üzletágának menedzsereként dolgozott, pályafutását az MB Partnersnél kezdte.

Tranzakciós tapasztalatai hazai és regionális cégvásárlások és üzletrész-értékesítések előkészítésére, pénzügyi/tőkepiaci struktúrák kidolgozására és megvalósítására is kiterjednek. Almási Levente számos vállalatértékelési projektet vezetett több szektorban. Részt vett autó- és acélipari, kis- és nagykereskedelmi, IT, egészségügyi, szolgáltatóipari, gyártó- és építőipari tranzakciókban egyaránt.

Vállalati szempontból akár a vevői, akár az eladói oldalt képviselve is hatékony megoldás, ha a tervezett tranzakcióhoz szükséges szakmai kompetenciák együttesen jelen vannak a tanácsadónál. Az RSM mind Magyarországon, mind a globális pénzügyi központokban és a közép-európai régión belül is jó referenciákat és tapasztalatokat tud felmutatni e téren.

Az RSM Hungary minden jelentős részterületet képes lefedni egy vállalatfelvásárlási vagy értékesítési ügylet során: a jogi és pénzügyi átvilágítást, a jogi tanácsadást és strukturálást, a kockázati tényezők feltárását, a gazdasági és adózási szempontból optimális cégstruktúra kialakítását, a cégértékelés elkészítését és a cégvásárlási vagy cégértékesítési folyamat teljes menedzsmentjét.

  • Megosztom