Új ügynökségcsoport alakult

Megalakult Magyarország első integrált, független ügynökségi csoportja a People Group, tagjai a 1080p Reklámügynökség, a 1080pR PR-ügynökség, az UP Advertising és az ArtMedia. Az ügynökségcsoporthoz csatlakozott stratégiai partnerként a Momentor Research & Consulting piackutató cég is.

Már 2018 júniusában nagy változások történtek a 1080p háza táján, hiszen megérkezett egy szakmai befektető a vállalat életébe Krasimir Geurgov személyében, akivel együtt még a 2018-as évben bejelentettek további akvizíciókat: 2018 év végén a 1080p stratégiai szövetséget kötött az UP Advertising-gal, megalapították a 1080pR Solution PR ügynökséget és üzletrészt vásároltak az ArtMedia média ügynökségben.

Urbán Zsolt, a People Group vezetője kiemelte: „Az előzményeknek, az elmúlt időszaknak nem titkolt célja az volt, hogy az eltöltött idő után, megismerve egymás cégstruktúráját, működését ezt a sokszínű szakértelmet és óriási tapasztalatot egy ernyőmárka alá helyezzük. Ez az időpont most jött el. Örömmel jelenthetem be, hogy a mai napon négy cég együttműködésével és egy stratégia partnerrel megalakult a People Group. A People Group-pal a klasszikus reklámügynökségi tevékenységtől kezdve a médiaügynökségi, digitális és PR szolgáltatásokon keresztül a kutatásig minden kommunikációs területen professzionális szolgáltatást tudunk nyújtani. Az ügynökségcsoport értékeiben az emberi tényezőt tartom a legfontosabbnak, ezért a PPL Group valódi partnerek valós problémáinak megoldásával kívánja megmutatni tudása legjavát a piacon.”

A People Group közel 70 szakemberből áll. A frissen alakult ügynökségcsoport minden kommunikációs területnek szakértői támogatást tud biztosítani – a teljes szolgáltatási vertikumban, avagy annak egy-egy szegmensében – olyan nagy tapasztalatú és elismert szakember csapattal, amelyek vezetői tulajdonosként és partnerként is érdekeltek a cégcsoportban.

Az ernyőmárka egy egységes magas színvonalú szolgáltatást ígér. Azon ügyfelek számára, akik a teljes szolgáltatási portfóliót igénybe veszik People Group-ként nyújt integrált kommunikációs szolgáltatásokat a cégcsoport. Ugyanakkor az egyes entitások megtartják saját nevüket és márkájukat, tekintve, hogy a cégcsoport több ügyfele a szolgáltatási portfólió egy részét veszi csak igénybe. A 1080p, UP Advertising, ArtMedia és 1080pR jelenlegi ügyfelei számára ezen változások semmiféle adminisztratív változással nem járnak, ugyanakkor kibővült szolgáltatási portfólió áll rendelkezésükre minden egyes piaci szituációjuk, problémájuk megoldására.

A cégcsoport tagügynökségei:

1080P Reklámügynökség, 1080pR, UP Advertising, ArtMedia

Stratégiai partner: Momentor Research & Consulting

A People Group menedzsment tagjai:

Urbán Zsolt

Molnár Zsuzsanna

Hajdú Imre

Goneth Jácint

Fülöp Szilvia

Szakmai vezetők:

Havasi Ágnes – Head of Media

Bacsa Ágnes – Head of Media

Nagyillés Amália – Creative Director

Asztalos Gergely – Creative Director

Tájnel Gábor – Head of Digital

Ádám Marianna – Client Service Director

Kovács Emese – Group Account Director

Duránszkai Gábor – Head of Research

  • Megosztom