Új ügyféllel erősít a Hive Creative

A PR és munkáltatói márka építésére szakosodott Hive Creative nyerte a Staffino kommunikációs tenderét. Az ügynökség decembertől látja el a megbízást, stratégiai tervezés és kivitelezés is része a feladatoknak.

Az ígéretes és egyedi megoldásokban bővelkedő telejesítményértékelő rendszer, a Staffino a digitalizált visszajelzések fontosságára épül, mely nemcsak ösztönzi a visszajelzések adását, de meg is könnyíti azok feldolgozását. Számtalan felhasználási módja közül a vállalaton belüli kommunikációra, a felhasználok, vásárlók feedbackjeinek rendszerezett gyűjtésére, fejlesztések elősegítésére és követésére is fókuszál, melyek a cégirányítás, a HR és employer branding szempontból is lényeges elemek.

Fontos, hogy olyan ügynökséggel dolgozzunk, akik otthonosan mozognak azokon a területeken, amelyek számunkra is kiemelkedő jelentőséggel bírnak. A Hive speciális tapasztalatával jól ismeri azokat a folyamatokat, amelyek a munkáltatói és munkavállalói oldalon is meghatározóak, ezért úgy gondoljuk, hogy hatékonyan és eredményesen tudunk együttműködni – mondta el Csiszér Béla, a Staffino magyarországi ügyvezetője.

A Hive Creative a bevezető kampány teljes kommunikációs tevékenysége mellett rendezvények menedzsmentjével, valamint kreatív ötletekkel és tanácsadással is támogatja a Staffino projektjeit.

  • Megosztom