Új ügyféllel erősít a Well PR

A Johnson & Johnson csoporthoz tartozó Janssen gyógyszeripari vállalatcsoport magyarországi PR kommunikációjára vonatkozó megbízását meghívásos tenderen nyerte el az ügynökség még márciusban. A két cég a sajtómunka és PR kampányok kidolgozása és megvalósítása mellett a közösségi média és a belső kommunikáció területén működik együtt.

„A világ egyik legismertebb gyógyszeripari cégeként innovatív termékkínálatunkkal az emberiség legsúlyosabb egészségügyi problémáinak kezelésére keresünk és fejlesztünk megoldásokat. Az ezekhez kapcsolódó információk megosztásához, az orvosokhoz és betegekhez történő eljuttatásához, illetve házon belüli kommunikáció támogatásához kerestünk egészségügyi területen tapasztalt partnert, akit a tenderfolyamat során a Well PR-ben találtunk meg” – mondta el Darvasi Anna a Janssen-Cilag kommunikációs menedzsere.

„Közel 30 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött számos egészségügyi céggel működtünk már együtt. Nagy öröm volt számunkra, amikor a Janssen jelezte, hogy az átfogó tenderfolyamat végén mellettünk döntöttek. Reméljük, hogy a közös munka eredményeként friss és innovatív gondolkodással, valamint számos kreatív megoldással tudjuk kommunikációs munkájukat támogatni” – tette hozzá Bede Márta a Well PR ügyvezetője.

  • Megosztom