Új ügyféllel erősít a Skivak marketingügynökség

A Raben Group magyarországi vállalatának közösségi médiakommunikációjáért novembertől a Skivak marketingügynökség felel. A Raben jövőre ünnepli fennállásának 10. évfordulóját Magyarországon, ez előtt még sosem működtek együtt ügynökséggel.

A márkaismertség és a munkáltatói márka erősítésében, valamint a közlekedésbiztonság fontosságának hangsúlyozásában fogja segíteni a Skivak a Raben Group magyarországi vállalatának közösségi médiakommunikációját. A szállítmányozó vállalatcsoport 13 európai országban képviselteti magát: Magyarország mellett a Cseh Köztársaságban, Észtországban, Hollandiában, Németországban, Litvániában, Lettországban, Lengyelországban, Olaszországban, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában és Bulgáriában is jelen vannak szolgáltatásaikkal. Ahogyan a logisztikai cég, a Skivak is nemzetközi jelenléttel bíró társaság – az alapító lengyelországi irodán kívül Csehország, Szlovákia, Ukrajna és Magyarország területén rendelkeznek képviselettel.

A Skivak magyarországi irodája integrált marketingügynökségként működik, erősségeik a digitális marketing és a nyomtatott kampányok lebonyolítása. Ügyfeleik között tudhatják többek között a Tescót, az Air Products ipari gázokat gyártó és forgalmazó vállalatát, valamint a szintén lengyel gyökerekkel rendelkező Polmetál Pruszynski építőipari céget.

A Raben Group raktárlogisztika, közúti szállítás, Fresh Logistics, FTL & Intermodális valamint tengeri és légi szállítmányozás területén kínál szolgáltatásokat. Tizenhárom európai országban rendelkezik telephellyel, 10 000 embert foglalkoztat, megközelítőleg 1 200 000 négyzetméternyi raktárkapacitás áll ügyfelei rendelkezésére. Társadalmi felelősségvállalással működik, kiemelt figyelemmel az oktatásra, biztonságra és a környezetre, Magyarországon az ügyfelek részére 40.000 m2 raktározási területen végez raktárlogisztikai-szolgáltatást.

  • Megosztom