Új ügyféllel erősít a MITTE

A MITTE Communications nyerte a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport Duna Terasz Grande társasház-fejlesztésének integrált ügynökségi tenderét. A MITTE 2021 februárjától látja el a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport legújabb lakásberuházásának kommunikációs és marketing feladatait.

A nemzetközi pénzügyi befektető csoport hazai vállalataként alakult D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport 13 évvel ezelőtt, a város és a pesti Duna-part találkozásánál kezdte meg a Duna Terasz Lakónegyed építését. A tíz hektárnyi területű lakónegyed első, 362 lakásos lakóparkját 2009-ben, a második ütemet, a 322 lakásos Duna Terasz Prémiumot 2019-ben adták át.

A Duna Terasz Grande a harmadik ütem, lakásai két épületben helyezkednek el Budapest egyik legzöldebb Duna-parti lokációjában, a Foka-öböl mentén. A 790 lakásos beruházás zöld környezetben, számtalan okos-, öko- és egyedi közösségi megoldással, magas minőségű anyaghasználat mellett valósul meg.

A meghívásos tenderen hat ügynökség vett részt. A MITTE médiatervezési és PR stratégiai tanácsadói feladatok mellett az imázskommunikációs és eladás-támogatás célú kreatív hirdetésekért, film- és rádióspot gyártásért, a PR feladatok mellett az online, offline médiakampányok tervezéséért és kivitelezéséért felel. Fentieken túl az online közösségi média felületek menedzselése, illetve a hírlevél- és PPC kampányok lebonyolítása is feladatukat képezi.

A MITTE Communications a fenntartható építészet és design mellett elkötelezett ügynökség. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik kreatívipari és építőipari projektek brandépítésében és kommunikációjában.

  • Megosztom