Új ügyfelekkel erősít a ComLab

A több hónapja tartó home office-ban is sikereket ért el az ügynökség: a szállítmányozást megreformáló hazai startup, a Fuvar.hu mellett a BNP Paribas gépjármű tartós bérleti szolgáltatója, az Arval Magyarország is a ComLab mellett tette le a voksát 2020-ban. A karantén kezdetével szinte párhuzamosan induló együttműködések középpontjában a cégek kommunikációs stratégiáinak kialakítása áll, de ezek mellett a felületeik megújításán, sajtójelenlétükön és online márkaépítésen is dolgozik már a csapat.

A közel négy éve indult GreenGo e-carsharing szolgáltató után újabb startuppal bővült a ComLab portfóliója. A 2017-ben indult Fuvar.hu az elmúlt években átalakította a közúti szállítmányozás folyamatát a jobb kihasználtság reményében, és ma már több mint 1000 fuvarozó vállalat versenyzik a legújabb megrendelésekért az oldalukon. A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől érkező új befektetést innovációjuk, az algoritmus alapú kiszállítási lánc fejlesztésére fordítják majd, de emellett a nemzetközi terjeszkedést is elkezdik megalapozni.

A startup szemléletből fakadó rugalmasságot, az évek során felhalmozott tudást és a társadalmi felelősségvállalás értékeit kihasználva, a ComLab senior tanácsadói a Fuvar.hu specialistáival közösen alkotják meg az egységes, új arculatot és annak a kommunikációs stratégiának az alapjait, amivel szakértőként fordulhatnak majd partnereik és ügyfeleik felé. Azért, hogy a legjobb élményben legyen részük a felhasználóknak, a Fuvar.hu saját felületeinek újragondolása is kitűzött célként lebeg a ComLab ügyfélcsapata előtt.

A startup mellett az európai piacon harmadik helyen szereplő tartós bérlettel foglalkozó cég, az Arval magyarországi vállalata is őket választotta kommunikációs ügynökségének. A BNP Paribas leányvállalata, az Arval Magyarország itthon több mint 6000, kis- és középvállalatok, illetve multinacionális cégek használatában lévő gépjárműért felel. A nemzetközileg elismert, tartós bérletre és operatív lízingre specializálódott mobilitási szolgáltató saját tartalmakon keresztül az ügynökséggel közösen edukálja majd a célközönséget, és új megközelítésbe helyezi a flottakezelést a médiában.

Az együttműködés kezdetével az Arval szakértőinek sokéves tapasztalatára és az új mobilitási stratégiájukra támaszkodva együtt alakították ki az üzleti célokkal összehangolt kommunikációs tervet, amit a hagyományos PR tevékenységek mellett digitális projektek is színesítenek. A megbízás ideje alatt részben a ComLab tervezi a vállalat Facebook és LinkedIn tartalmait is, illetve az újonnan indult szakmai blog is a team kezében van, emellett pedig a grafikai elemek megújításával adnak friss lendületet a flottakezelőnek.

  • Megosztom