Új ügyfél a Próbakőnél

A Próbakőt választotta hazai kommunikációs ügynökségének a Palletways. A nemzetközi logisztikai cégcsoport idén októberben lépett a magyar piacra, és ehhez kapcsolódó kommunikációs feladatokra keresett partnert. A felkérés a Worldcom PR Group bristoli társügynökségén keresztül érkezett.

Újabb nemzetközi nagyvállalattal bővítette ügyféllistáját a Próbakő Kommunikáció. Az angliai székhelyű logisztikai cégcsoport, a Palletways Group 2018 októberében lépett a hazai piacra, és novemberben kezdte meg együttműködését a magyar ügynökséggel. A Próbakő sajtókapcsolati munkára, a közösségi médiához kapcsolódó feladatokra, digitális kommunikációra és stakeholder relations tevékenységre kapott megbízást. Az ügynökségnek jelentős tapasztalata van a B2B marketing területén: a Palletways mellett olyan ügyfelek kommunikációját menedzseli mint a műholdflottát üzemeltető SES-Astra, a papíriparban érdekelt olasz Lucart Group, a Virgo Systems szoftverfejlesztő cég vagy a LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége).

A Palletways Group Európa legnagyobb és leggyorsabban fejlődő expressz raklapos áruterítést végző hálózata, amely magyarországi és európai célállomásai között kínál raklapos áruszállítási szolgáltatásokat. A vállalat 13 független magyarországi logisztikai szolgáltató összekapcsolásával építette fel hazai hálózatát, fő elosztó központja pedig Biatorbágyon kapott helyet. A Próbakőt a Worldcom PR Group bristoli társügynökségén, a JBP-n keresztül kérte fel magyarországi kommunikációjának menedzselésére.

  • Megosztom