Új ügyfél a PR-Agentnél

A PR-Agent Communications nyerte Magyarország első legális online kaszinója, a Vegas.hu júniusban meghirdetett PR tevékenységekre irányuló tenderét.

Az ügynökség feladatai között szerepel a Vegas.hu jelenlegi szolgáltatásainak további népszerűsítése, illetve a jövőben indítandó online termékeik bevezetésében való szoros PR együttműködés. A klasszikus és digitális megoldások mellett a PR- Agent csapata számos formabontó ötlettel és egyszerű, átlátható ügykezeléssel igyekszik támogatni a Vegas.hu célkitűzéseinek sikeres megvalósítását, a COVID-19 járvány miatt kialakult kiszámíthatatlan piaci helyzetben is.

A PR Agent közel két évtizeddel ezelőtt klasszikus PR ügynökségként kezdte munkáját, amely mára már stratégiai fókuszú megközelítéssel, valamint a digitális PR és kommunikáció teljes eszköztárával segíti ügyfeleit, üzleti céljaik elérésében.

„A tender során olyan lendületes csapatot kerestünk, amely a szerencsejáték szektor sajátosságaira tekintettel képes alkalmazni iparági tapasztalatait. Rugalmas hozzáállásával, kreatív látásmódjával és kiterjedt kapcsolatrendszerével a PR-Agentben tökéletes partnerre találtunk üzletágunk stratégiai céljainak megvalósításához.” – mondta el Mezősi Tamás az LVC Diamond Kft. online üzletágának termékigazgatója.

A digitális médiafogyasztás következménye, hogy nem csak a földi kaszinók kerültek át a digitális térbe, hanem a jó öreg PR hagyományokat is újra kellett gondolni ahhoz, hogy a közvetíteni kívánt élmény és hírnév megfelelően jusson el a fogyasztókhoz és felhasználókhoz. Ennek érdekében a PR-Agent a piaci elvárásokkal párhuzamosan építkezik, hogy a stratégia megalkotásától, a megfelelő csatornák kiválasztásán keresztül, minőségi tartalomgyártással és folyamatos optimalizálással biztosítsa ügyfeleit az üzenet célba éréséről – foglalta össze Soós Eszter, a PR-Agent ügyvezetője az eddig elért eredményeket.

  • Megosztom