Új ügyfél a Mediatornál

Az Oázis a Mediatort választotta partneréül első TV-s kampányához.

Az Oázis Kertészetek Magyarország legnagyobb kertészeti áruházai, amelyek nem csak dísznövényeket kínálnak a látogatóknak: a széles termékpaletta mellett számos szolgáltatás garantálja, hogy a vásárlás élmény legyen.

Az ország 22 pontján várják az Oázis Kertészetek a család apraját-nagyját és akár négylábú kedvenceiket is. Boross Dávid, az Oázis Kertészetek ügyvezetője szerint a vásárlásnak többnek kell lenni a szükséges dolgok beszerzésénél. Éppen ezért a kicsik számára több kertészetben játszótér garantálja a szórakozást, de a kerti tó teknőseit is megcsodálhatják a teknős menhellyel rendelkező kertészetekben.

A Mediator feladata az volt, hogy mindezt formába öntse egy TV szpot segítségével. A kreatív gyártás mellett a televíziós médiatervezéssel és –vásárlással is a full service ügynökséget bízta meg a kertészeti áruházlánc. „Izgalmas kihívás volt a munka, hiszen az Oázis első TV-s kampányáról beszélünk, ami egy nagy lépés egy cég életében. Ezúton is köszönjük a bizalmat”- mondta Biró László, a Mediator ügyvezetője.

  • Megosztom