Új termékkel bővíti portfólióját a Honor

Új termékportfólióval támogatja a hálózatba kapcsolt intelligens eszközök elterjedését, és ezek segítségével egy összekapcsolt világ megalkotását a Honor. Az újonnan bejelentett termékek közt megtalálható a Honor MagicBook Pro notebook, a Honor ViewPad 6 táblagép, a Honor Router 3, a HONOR Vision X1 okostelevízió-sorozat, a Honor Choice termékkategórián belül pedig számos háztartási kisgép.

A Honor MagicBook Pro 16,1”-es kijelzőjét 4,9 mm-es káva veszi körül, a kijelző a készülékház 90%-át foglalja el. A 10. generációs Intel Core i7-10510U processzor és az NVIDIA GeForce MX350 grafikus vezérlő stabil, megbízható, akadozásmentes teljesítményről gondoskodik. A notebook fejlett több képernyős munkavégzést tesz lehetővé a hatékonyabb csoportos munka érdekében. A notebook első körben Oroszországban lesz elérhető 2020 szeptemberétől.

A készülékkel egy időben a Honor bejelentette továbbképzési programját a tengerentúli piacokon. Exkluzív oktatási programon keresztül segíti a fiatalokat a tanulásban, olyan szolgáltatásokon keresztül, mint a Microsoft 365. A Honor a MagicBook sorozattal és egy egyéves Microsoft 365 otthoni verziójára szóló előfizetéssel igyekszik hozzájárulni új készségek elsajátításához és a folyamatos fejlődéshez.

A Honor ViewPad 6 Kirin 985 5G lapkakészlettel érkezik, és támogatja a Wi-Fi 6+ szabványt. 2K FullView kijelzője praktikus, osztott képernyős módban is használható, mindemellett HD sztereó minőségű hangzást biztosít. A Honor Magic-Pencillel együtt sokoldalúan használható társ munkában és szórakozásban. A Honor ViewPad 6 táblagép 2020 júniusától lesz elérhető a tengerentúli piacokon.

A Honor Router 3 támogatja a Wi-Fi következő generációját, a Wi-Fi 6 szabványt. A gyorsaságról, a nagyobb sávszélességről és az alacsonyabb energiafogyasztásról a Wi-Fi 6+ chipset és a Gigahome kétmagos, 1,2 GHz-es CPU gondoskodik. Akár 3.000 Mbps sebességre képes 2,4 GHz-es és 5GHz-es frekvencián. A Honor Router 3 az OFDMA technológiát is támogatja, így hatékonyabban kezeli a kompatibilis eszközöket, stabilabb kapcsolatot és jobb adattovábbítást biztosítva alacsonyabb késleltetés mellett. A Honor Router 3 2020 júliusától lesz elérhető a tengerentúli piacokon.

A Honor Vision X1 sorozat 8K kijelzője Motion Estimate and Motion Compensation (MEMC, mozgáskompenzálás) képfeldolgozó technológiával bír. Az X1 sorozat nagy felbontású képeket, és négy, egyenként 10 wattos hangszóróján keresztül kiemelkedő hangminőséget biztosít, az okos asszisztensnek köszönhetően pedig más Honor okoseszközről is vezérelhető. A termékek 65”-es, 55”-es és 50”-es kijelzővel kerülnek forgalomba.

A Honor online webshopja 14 országban érhető el, és jelenleg 1,54 millió regisztrált felhasználója van. A megújult hihonor.com 2020. május 21-től érhető el az Egyesült Királyságban. A platform a későbbiekben egyre több európai országban biztosítja majd a közvetlen vásárlás lehetőségét, erről később várható pontos információ.

  • Megosztom