Új tartalmakkal bővül a Direct One applikációja

Tavasszal is folytatódik a zsongás a Direct One háza táján. A januárban bevezetett új csatornák ráadásaként március második felében újabb tartalmakat hoz a TV-szolgáltató a Direct Now applikációba: az eddigi NatGeo videótár mellett már az AMC, a JimJam illetve a Minimax közkedvelt sorozatai is elérhetőek lesznek az előfizetők számára.

A tavasz beköszöntével a Direct One előfizetői számára ingyenesen elérhető Direct Now applikáció videótárába újabb tartalmak érkeztek. A vírushelyzet miatt ismét otthonról tanuló iskolások, vagy a még kisebb óvodások időnként megpihenhetnek kedvenc animációs filmjeik, gyerekműsoraik előtt, hiszen március közepétől már elérhetőek a Minimax illetve a JimJam népszerű rajzfilmsorozatainak egyes epizódjai az applikációban. Az elérhető részek időről időre frissülnek az appban, ezért érdemes rendszeresen rápillantani a videótárra.

A JimJam jóvoltából a legkisebbek összebarátkozhatnak Oswalddal, a kék színű polippal. A mesesorozat a kedves kopoltyús és házi kedvence, Weenie kutyus kalandjait követi nyomon.. Egészen március 31-ig megtekinthető a sorozat első évadjának minden epizódja, áprilisban pedig új részek érkeznek.

De a család legkisebbjei a csatorna több jól ismert mesehősével is találkozhatnak, hiszen az applikációban elérhetőek lesznek a Thomas, a gőzmozdony; Bob, a mester; Roary, a versenyautó; Angelina Balerina és még sok más rajzfilm egyes epizódjai egészen május végéig. A gyerekek akármikor, akárhány alkalommal megnézhetik az elérhető részeket, sőt, júniusban újakat is találnak majd.

A Minimax három rajzfilmsorozatot hozott a videótárba, melynek 1-1 évadja egészen május végéig elérhető, júniusban pedig új évadok kerülnek feltöltésre: a gyerekek találkozhatnak Sam, a tűzoltó kalandjaival, Gofrival, a csodakutyával és az Állati küldetés két szereplőjével sok nevetés mellett ismerhetik meg az állatok élőhelyeit.

A Direct One felnőtt nézőiről sem feledkezett meg, hiszen az AMC egyik amerikai thriller sorozatának, a NOS4A2 2. évadjának az összes epizódja is megtalálható az applikációban egészen április 8-ig.

A Direct Now alkalmazással az előfizetők bárhol és bármikor élvezhetik kedvenc tartalmaikat családtagjaikkal közösen, hiszen egyidejűleg 5 különböző eszközön követhető akár 5 különböző élő televízióadás, sőt beállítható az interaktív műsor-emlékeztető is, így egyetlen családtag sem marad le a kedvencéről. 21. századi elvárásoknak megfelelően ma már a tévé igazodik a felhasználókhoz, hiszen bizonyos műsorok 7 napig is visszajátszhatóak és újraindíthatóak.

A felhasználók bármilyen internetkapcsolattal rendelkező hordozható okoseszközön akár útközben is mozizhatnak, ugyanis 91 lineáris csatorna programkínálata érhető el az app segítségével. A Direct Now applikáció változatlanul megtalálható a Samsung, LG, Panasonic okostévéin, valamint olyan népszerű márkák okos-tévékészülékein is, mint a Sony vagy a Philips. Az app elérhető a content store-okban, valamint letölthető a Google Play-ről, és az App Store-ból is.

  • Megosztom