Új szereplővel bővül az Apatigris csapata

Ahogyan arról tegnap már beszámoltunk, február 28-án folytatódik az RTL Klubon az Apatigris című sorozat, most pedig azt is bejelentették, hogy új szereplővel bővül a csapat, Ónodi Eszter is csatlakozik a széria szereplőgárdájához.

Az Apatigris 2. évadának első részét az RTL Most+ felhasználói már a televíziós premier előtt egy héttel, február 21-től megtekinthetik és a folytatásban is egy héttel hamarabb érkezik a soron következő rész az RTL Most+ felületére. Az új évad a korábbitól eltérően vasárnap esténként kerül majd adásba az RTL Klubon.

A második évadban új szereplőként csatlakozik az Apatigris neves színészgárdájához Ónodi Eszter. A Jászai Mari-díjas színésznő Péter (Scherer Péter) kolléganőjét, Glóriát alakítja, akinek a sok csalódás után még mindig társat kereső újdonsült nagypapa csapja a szelet.

Nagypapa, merthogy Laurának (Schmidt Sára) és Gábornak (Medveczky Balázs) időközben kislánya született. A két javíthatatlan romantikus a fiatal családosok gondjaival küzd és bármilyen hétköznapiak is ezek a problémák, mégis azzal fenyegetnek, hogy maguk alá temetik a szépen induló házasságot. És hogy ez ne legyen elég, Katalin (Für Anikó), Péter külföldön élő exfelesége is bejelenti: hazaköltözik Budapestre, hogy az unokája közelében lehessen.

A legkisebb lány, Szandi (Michl Juli) szakított kamasz szerelmével és most új – lehetőleg tehetős – párt keres magának. Terveit azonban keresztülhúzza a középkorú ügyvéd, Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba.

A legidősebb Labanc-lány, Vivi (Rujder Vivien) pedig arra vár, hogy párja, Kornél (Simon Kornél) végre megkérje a kezét. Úgy tűnik, hiába. Legszebb éveit pazarolja egy férfira, aki képtelen elköteleződni.

Az Apatigris magyar írók tollából született alkotás, az RTL Klub és a sorozat gyártásáért is felelős Paprika Studios közös fejlesztése.

  • Megosztom