Új szereplő a hazai e-ker piacon

Saját webshopot indít a Scitec. Európa egyik legismertebb sport-táplálékkiegészítő brandje új stratégia mentén folytatja kereskedelmi és marketing tevékenységét, és két új almárkát is kifejlesztett.

A Scitec szakboltjaiban és a Scitec most induló, saját webshopjában lehet megvásárolni azokat az innovációkat, amelyekkel új célcsoportokat kíván megszólítani a márka. A Scitec Gym almárkát elsősorban azoknak a hobbisportolóknak ajánlják a szakemberek, akiknek a természetes izomépítés és az erőnövelés, a jobb fizikum, az esztétikus testfelépítés elérése a cél. A konditermi súlyzós edzést végzők mellett a küzdősportolók, valamint a funkcionális edzéseket kedvelők számára is tökéletes megoldást nyújt. A Scitec Endurance égisze alatt debütáló termékek pedig hozzájárulnak az állóképességi teljesítmény növeléséhez például futás, kerékpározás, úszás során.

A Scitec fejlesztői csapata az új termékeknél kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az összetevők közül kimaradjon – ahol csak lehetséges – a pálmaolaj- és a szója, s a laktózérzékeny sportolók is fogyaszthassák. Az új termékek hozzáadott cukrot sem tartalmaznak, aszpartám- és aceszulfám-K mentesek, illetve egy részük színezékmentes is. Több termék vegán, ezzel nemcsak a kifejezetten vegán táplálkozású fogyasztókat szólítják meg, hanem például az úgynevezett flexitariánusokat. Ők olyan sportolók, akik többnyire növényi eredetű élelmiszereket fogyasztanak, ám bizonyos időközönként a húst is beiktatják étrendjükbe. A termékcsomagolások fenntartható fakitermelésből származó papírból készülnek, az adagolókanalakat pedig újrahasznosított műanyagból gyártják.

A Scitec úttörő szerepet vállalt a táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos bizalom építésében: a saját gyárában minőségellenőrző laborral rendelkezik és a minőségbiztosítási rendszerben nemcsak a kötelező elvárásoknak felel meg, hanem önkéntesen is magára vállalt egyéb minőségbiztosítási sztenderdeknek való megfelelést. A fogyasztók számára garanciát jelenthet az is, hogy a Magyar Olimpiai Bizottsággal való együttműködés keretében a magyar csapat hivatalos sporttáplálék-kiegészítő beszállítója a Scitec Magyarország. Az elmúlt 20 évben több mint 2000 élsportoló fogyasztotta és fogyasztja teljes meggyőződéssel és biztonsággal a termékeiket.

 

fotó: scitecwebshop.hu

  • Megosztom