Új sorozattal erősít a gyerekcsatorna

A Boomerang májusban érkező új sorozatának főszereplője Binky ügynök, a macska, aki barátaival: Gordon kutyával, Fluffy őrmesterrel, Gracie kapitánnyal, Nolával és Loo-val mindent megtesz, hogy megvédjék emberbarátaikat és önmagukat az intergalaktikus veszélyektől.

Binky, a teltkarcsú házimacska egy titkos szervezet, a PURST ügynökség a tagja. Számos másik háziállattal dolgozik együtt, akik szintén ügynökök: küldetéseket teljesítenek, hogy megvédjék az embereket és az űrállomásukat (a házukat) az űrlényektől. Hatalmas feladat ez az állatkáknak, ám ők magasan képzettek és elszántak, no meg egy kicsit flúgosak is. Minden napjuk kalandokban, izgalmakban, bajtársiasságban és – ha idejük engedi – szundiban gazdagon telik.

A kanadai Nelvana által készített Binky ügynök Ashley Spires Binky the Space Cat című gyerekkönyvsorozatán alapul, és kevesebb mint egy évvel az eredeti premier után hazánkban is debütál. A fantáziadús szériát Közép- és Kelet-Európa-szerte a Boomerang tűzi képernyőre; a nézők első körben 24 epizódot láthatnak.

 

  • Megosztom