Új sorozatokkal erősít az Epic Drama

Számos új sorozat érkezik a nyáron a filmcsatornára.

AGATHA CHRISTIE MARPLE KISASSZONYA (Agatha Christie’s Marple)

3. évad (4 epizód)

2021. július 3-tól szombatonként 21:00 órától

A világhírű írónő, „a krimik nagyasszonya” regényéből készült sorozat legújabb évada négy új bűntényt tár fel olyan kis vidéki városkákban, melyek közel se annyira idilliek, mint amilyennek látszanak.

A különleges Marple kisasszonyt (a fantasztikus Geraldine McEwan alakításában) alábecsülik a gazfickók: kiváló emberismerő képessége és borotvaéles esze olyan intuíciókat eredményez, amelyek mentén egy bűncselekmény sem maradhat megoldatlanul. A legújabb évadban felfedi a Bertram Szálló titkait, egy halott vádlottal meggyűlik a baja és egy problémás házibulira is hivatott. Sőt még úgy is megold egy bűneseményt, hogy a történtekről semmit sem tud.

RILLINGTON PLACE (Rillington Place)

3 epizódos minisorozat

2021. július 25-től vasárnaponként 21:00 órától

BAFTA-díjas sorozat, főszerepekben: Tim Roth, Samantha Morton és Jodie Comer!

Életrajzi krimi a hírhedt sorozatgyilkosról, John Reginald Christie-ről, illetve Timothy Evans jogtalan kivégzéséről.

1950-ben Timothy Evanst felakasztották kislánya, Geraldine meggyilkolása miatt. Gyanúsították felesége megölésével is, de Evans az utolsó pillanatig ártatlannak vallotta magát. Évekkel később egy hátborzongató felismerés történt: az igazi gyilkos a szomszédjuk volt, aki ráadásul hat másik nő (köztük a saját felesége) életéért is felelt. A Rillington Place az otthonuk címe volt, a sorozat pedig bemutatja az érintettek életét, valamint rávilágít arra, hogyan tudta Christie ilyen sokáig megúszni a gyilkosságokat, hogyan manipulálta az embereket, és hogyan csapta be mind a bírót, mind az esküdtszéket.

A BŰN NYARA

Júliusban minden hétköznap elit bűnüldöző csapatok érkeznek az Epic Dramara, több kontinensről is: Angliából a zseniális Endeavour (Oxfordi gyilkosságok), Kanada krémjei, azaz Frankie Drake (Frankie Drake rejtélyek) és a sármos Murdoch felügyelő (Murdoch rejtélyei), valamint Ausztráliából az elbűvölő Miss Fisher (Miss Fisher rejtélyes esetei), aki mindig stílusosan oldja meg az ügyeket.

  • Megosztom