Új sorozatokkal erősít a gyerekcsatorna

Június végétől új sorozatokkal várja a képernyők elé a kicsiket és a nagyokat az M2 Gyerekcsatorna.

 

Június 27-től indult a Gofri, a csodakutya. Szintén szombaton kezdődött a Botcsinálta boszi című angol gyerekfilm sorozat.

Június 30-án, kedden egy korhatár nélküli sorozat, a Kis kedvencek kalandjai kezdődik, amely egy csodálatos játszótérre repít, ahol Bonbon cica, Díva kacsa, Pió béka, Cilinder nyúl és Anonimusz, a kiscsibe él. Az öt jó barát még csak most ismerkedik a környezetével, az érzelmeikkel és a szabályok betartásával. Ebben segítségükre van a bölcs fa, akihez mindig lehet fordulni egy jó tanácsért vagy megoldásért, ám olyan is van, hogy ő figyelmezteti a barátokat, ha tévútra tévednek. A játszótéren kívül is van egy felfedezésre váró világ, ahova ők nem mehetnek, ám kíváncsiságuk, előfordul, hogy erősebb. A Kis kedvencek kalandjait hétköznaponként 19.50 perctől követhetik akár a legkisebbek is.

Ám a régi kedvencektől sem kell búcsút venni, ugyanis július 1-től hétköznaponta 7.25 perctől jön a Találd ki, mennyire szeretlek! 2. évada – mely először látható és hallható magyarul – , majd érkezik július 10-től hétköznaponta 19.10 perctől az Alvin és a mókusok 4-ik évada, két nappal később, vagyis július 12-től pedig kezdődik hétvégenként 7.20-tól a Franklin és barátai 3-ik évada az M2 Gyerekcsatornán.

  • Megosztom