Új sorozatok az AXN-en és a VIASAT6-on

Váratlan fordulatokban, bűnügyekben és időutazásban ősszel sem lesz hiány az AXN-en és a VIASAT6-on. Szeptemberben négy premiert is kapunk két hét alatt, majd hétről hétre érkezik a friss néznivaló.

A Future Man a videójáték rajongók egyik legvadabb fantáziáját kelti életre szeptember 16-tól a VIASAT6 műsorán. A gondnokként dolgozó Josh Futterman (Josh Hutcherson) mindennapjainak legizgalmasabb része, mikor munka után éjszakába nyúlóan videójátékozik. Élete azonban fenekestül felfordul, amikor kedvenc játékának végig játszása után a monitorról ismert karakterek érkeznek hozzá a jövőből. Kiderül, hogy ő az első, akinek sikerült az összes küldetést végrehajtani, így ő a kiválasztott, akinek most a való életben is teljesítenie kell.

Szeptember 17-én egy igazi bűnügyi dráma, a Váltságdíj harmadik évada érkezik az AXN-re, a ’A hősök otthona’ kampány részeként. A sorozatban egy különlegesen tehetséges bűnügyi tárgyaló, Eric Beaumont (Luke Roberts) és csapata járja a világot, hogy kivételesen veszélyes, és elsőre megoldhatatlannak tűnő helyzeteket kezeljenek. Tehetségükre több fronton is szükség van, az FBI, a kormány, vállalatok és magánemberek is igénybe veszik a szolgáltatásaikat, mikor már senki más nem segíthet. Az új évad Eric szerelmi életébe is betekintést nyújt, így kiderül, hogy fér össze a magánélet ezzel a veszélyes és sokszor kiszámíthatatlan hivatással.

A holnap legendái 4. évada a DC szuperhőseinek világába kalauzol el minket szeptember 18-tól a VIASAT6-on. A történet elején 2166-ban járunk, amikor a gonosz Vandal Savage (Casper Crump) már csak néhány lépésnyire van attól, hogy totális káoszba és pusztulásba taszítsa az emberiséget. Ekkor az Időmester Rip Hunter (Arthur Darvill) a Tanács akaratának ellenére visszamegy az időben, hogy megállítsa Vandalt. A negyedik évad Mallus legyőzése után folytatódik. Sara (Caity Lotz) és csapata csatlakozik Ava Sharpe-hoz (Jes Macallan) és az Időhivatalhoz, hogy eltöröljék a maradék anakronizmust, és helyrehozzák az idő vonalát. Az elsőre könnyűnek tűnő feladatot azonban bonyolítja, hogy a démon legyőzésével összeomlott az idő, és meglágyult a világok közti védőréteg. Emiatt a tündérmesék, legendák, mítoszok „Szökevényeivel”, kell megbirkózzanak a legendák.

A hármas premierdömpinget követően, szeptember 27-én érkezik a Harrow 2. évada az AXN-re. A történetben Dr. Daniel Harrow (Ioan Gruffudd) törvényszéki patológust ismerjük meg, aki az áldozatok iránt érzett különös empátiájának köszönhetően olyan eseteket is képes megoldani, amik más boncmestereknek lehetetlennek bizonyulnak. Danielt azonban nem csak a munkája során kísértik a bűnügyek, szörnyű titkokra derül fény családjával kapcsolatban. A második évad a Harrow-t ért támadás után veszi fel az események fonalát, aki egy percet sem késlekedik. Miközben egy ártatlan nő halálának okait kutatja, saját támadójának kilétét igyekszik felfedni. Utóbbi azonban nem várt fordulatokat hoz, Daniel ugyanis a feltételezett elkövető halála után is kap fenyegető leveleket.

  • Megosztom