Új sorozatok a Cartoon Network-ön

Májusban több új sorozat is debütál a csatornán. Jönnek a Villámmacskák és a Power Players, valamint új részekkel folytatódik a Tini titánok.

A Villámmacskák bátor vezérük, Leon-O vezetésével elmenekülnek szülőbolygójukról, a Tanderáról, és új otthonra lelnek a Harmadik Földön. A hősies csapat Párdó, Gepárda és Tigra részvételével igyekszik megismerni új bolygójukat és titokzatos lakóit – és megvédeni annak flóráját és faunáját a gonosz Mumrától. A premierhez kapcsolódva a Cartoon Network bemutatja a Tini titánok, harcra fel! és a Villámmacskák akcióban crossoverét is.

Villámmacskák akcióban május 18-ától hétköznap 15:50-kor, ismétlés mindennap 11:15-kor, 19:30-kor.

Új jövevények érkeznek a városba: titkos hősök, akik a legkevésbé sem olyanok, mint a többi lakó, ők ugyanis játékok! Miután egy gyerek életre kelti őket, a kis problémamegoldók elkezdik végrehajtani alkotójuk küldetését. A fiú és a játékok most már készen állnak rá, hogy megváltoztassák a város és a világ életét. Ők a Power Players!

Power players május 25-étől hétköznap 13:10-kor, ismétlés hétvégén 13:10-kor.

A Cartoon Network májusban egymás után tűzi műsorra a Steven Universe egész estés musicaljét felvezető Change Your Mind című különkiadást és magát a filmet. Az ékkövek: Gránát, Ametiszt, Gyöngy és Steven, valamint Connie egy sosem látott ellenséggel szállnak szembe, hogy megvédjék nemcsak Beach City-t, hanem a Földet is.

Steven Universe Change Your Mind: május 9-én 17:45-kor, film: május 9-én 18:35-kor.

Az ötödik évad befejező részeivel folytatódik a Tini titánok, harcra fel! Az új epizódokat megelőzően 48 órás maratont láthatnak a nézők: Robin, Cyborg, Csillagfény, Raven és Gézengúz egy egész hétvégén át gondoskodik a szórakoztató és akciódús kalandokról. Az új részek között helyet kap a Villámmacskák akcióban és a Tini titánok, harcra fel! crossovere is.

Tini titánok, harcra fel! Május 18-ától hétköznap 15:25-kor, ismétlés mindennap 18:15-kor, maraton május 16-án 6-tól 18-án 6-ig.

A Playmobil lovagkorba visszarepítő különkiadása Novelmore-ban, egy egykor erős és virágzó királyság fővárosában játszódik. John király attól tartva, hogy rossz döntést hoz, elrendelte, hogy semmi se változzék, soha – ezzel meghozva a legrosszabb döntést. Ám a haladás megállíthatatlannak látszik: három fiatal lovag, Arwynn herceg, Dario Da Vanci és Gwynn fejébe veszi, hogy elhozza a változást Novelmore-ba.

Novelmore invicibus: a varázslatos páncél május 23-án 10:20-kor, ismétlés 17:45-kor, másnap 6:25-kor, 14:55-kor.

  • Megosztom