Új programot indít az Alza.hu

Az Alza.hu célja, hogy tovább bővítse üzleti kapcsolatait vállalati, illetve intézményi ügyfelekkel a verseny- és a közszférából egyaránt, valamint az eddigi legátfogóbb termék- és szolgáltatáskört kínálja nekik. Az exkluzív, előnyös árak mellett ez magában foglalja a viszonteladók támogatását, a személyre szabott megoldásokat, a gyors szállítást és a rugalmas fizetési lehetőségeket.

Az Alzát legtöbben a végfelhasználók megbízható internetes webáruházaként ismerik, ugyanakkor évről évre egyre nő a B2B vásárlói kör jelentősége. Az Alza Magyarországon már számos hazai és külföldi vállalat bizalmát elnyerte közigazgatási intézmények, helyi önkormányzatok, iskolák és egyetemek mellett.

“Hiszünk abban, hogy meg tudunk felelni a vállalatok és közintézmények elvárásainak. Kis túlzással állíthatom, hogy a tisztítószerektől a kényelmes ergonomikus székeken át a high-tech készülékekig mindent biztosíthatunk számára. Emellett a B2B programunk nem csak a nagyobb ügyfelek számára elérhető, azt a kisebb vállalatok igényeihez is tudjuk igazítani” – nyilatkozta Takács Csaba, az Alza.hu magyarországi vezetője.

A vállalatok körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend meglepni munkavállalóikat Alza levásárolható ajándékutalvánnyal vagy kedvezményprogram tagsággal. Hasonlóan közkedvelt az elektronikai készülékek kölcsönzése, amely nemcsak a hagyományos mobiltelefonokat és laptopokat foglalja magában, hanem 3D nyomtatókat, nagy teljesítményű számítógépeket, monitorokat és más termékeket is. Az Alza különösen az oktatási intézményeknek ajánlja a kimondottan a tanításhoz alkalmas termékeinek kölcsönzését – az oktatási segédeszközöktől a sportfelszereléseken át az elektronikai termékekig. Az ügyfelek számíthatnak a gyors kiszállításra és az adminisztrációs folyamat támogatására, utóbbihoz hozzátartozik a közbeszerzés és a szolgáltatási keretszerződés is.

A B2B program mellett az Alza kedvező programokat kínál a külföldi nagykövetségeknek, illetve a diplomáciai képviselet résztvevőinek, az ügyvédek és ügyvédi irodák számára, a lista pedig hamarosan tovább bővül.

  • Megosztom