Új partnerrel erősít a Wizz Air

A Wizz Air megállapodást írt alá a SIXT bérautó-szolgáltatóval, ezzel pedig a cég a légitársaság kiemelt együttműködő partnerévé vált. Az együttműködésnek köszönhetően nemcsak az biztosított, hogy az utasok Európa legzöldebb repülőgépparkjával rendelkező légitársaságával juthatnak el úti céljukra, hanem az is, hogy megérkezve magas minőségű járművekkel, egyszerűen és zökkenőmentesen közlekedhetnek alacsony árakon.

A Wizz Air honlapján vagy a WIZZ mobilapplikációban történő repülőjegy-foglaláskor az utasok mostantól közvetlenül autót is bérelhetnek az úti céljukon elérhető teljes SIXT-flottából. A SIXT minden árkategóriában egyedi ajánlatokkal várja utasait, legyen az spontán városi kiránduláshoz ideális kompakt autó, sportos kabrió a tengerpartra vagy az egész családnak kényelmes mikrobusz. Amellett, hogy az ügyfelek számos márka legújabb és jól felszerelt modelljei közül válogathatnak, a SIXT első osztályú és díjnyertes ügyfélszolgálattal áll minden utasa rendelkezésére.

Az együttműködésnek köszönhetően a SIXT járművei a Wizz Air 44 országból álló hálózatának csaknem összes úti célján elérhetőek. Mindemellett a SIXT a WIZZ-kredit programjába is bekapcsolódik: minden SIXT-autóbérlés után a vásárlás értékének 5%-a jóváírásra kerül ügyfeleink WIZZ-számláján, amit újabb utazások foglalásakor vagy a Wizz Air egyéb szolgáltatásainak megvásárlásakor használhatnak fel.


Tags: ,

  • Megosztom