Új néven folytatja a Total

A részvényesek rendkívüli közgyűlésén, egyhangúlag fogadták el azt a határozatot, melynek értelmében a Total, TotalEnergies-re változtatja a nevét. A névváltoztatással párhuzamosan, a TotalEnergies új vizuális arculatot is kap.

Emellett megszavazták a társaság stratégiai átalakulását is, azzal a céllal, hogy a jövőben egy széleskörű energetikai vállalattá váljon.

“Az energia maga az élet. Mindannyiunknak szüksége van rá, a fejlődés egyik mozgatórugójaként is definiálható. A mostani változtatással hozzájárulunk az éghajlati kihívásokkal küzdő bolygó fenntartható fejlődéséhez és együtt tekinthetünk az energetikai újítások elé. Célunk, hogy világszínvonalú szereplői legyünk az energiaátalakítás piacának. Ezért alakul át a Total és válik TotalEnergies-é” – mondta Patrick Pouyanné, a TotalEnergies elnöke és vezérigazgatója.

Az új név és vizuális arculati elemek, megtestesítik a TotalEnergies által kitűzött célokat: egy széleskörű energetikai vállalattá válni, amely elkötelezett a megfizethetőbb, megbízhatóbb és tisztább energiák előállítása és biztosítása mellett.

  • Megosztom