Új műsorvezetők a Sláger Reggel csapatában

Igazi nagy dobással nyitja a tavaszt a 103,9 FM, az adó március 1-jén vadonatúj reggeli műsorral és új műsorvezetőkkel jelentkezik.

„Ahogy eddig, úgy továbbra is minden területen törekszünk hallgatóink igényeinek maximális kiszolgálására. A Sláger FM uralja a budapesti rádiós piacot, mindannyian imádunk rádiózni. Könnyed, szórakoztató, interaktív reggeli műsorral akarjuk ébreszteni Budapest és Pest megye lakóit. Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi, a két “jómadár” nem csak a stúdiót, hanem a rádiós iparágat is felforgatják, én pedig nagy örömmel fogom ezt végignézni” – mondta a rádió igazgatója, Jáksó László.

„Hónapok óta dolgozunk együtt Norbival és Sanyival, az első pillanattól kezdve őrületes volt a közös munka. A két fiú minden kedden a szó szoros értelmében felrobbantotta a stúdiót, mostantól pedig minden reggel együtt ébresztjük a hallgatókat az ország oldies rádiójában” – mondta Abaházi Csaba, a Sláger Reggel műsorvezetője.

„Ildinek, a feleségemnek évekkel ezelőtt mondtam, hogy mennyire lenne kedvem rádiós műsort csinálni, és most itt a lehetőség. Ahogy a sportban, úgy itt is nagyon szeretnék jól teljesíteni! Ha kell a hátamon viszem az „öreget” a győzelemig! Persze nem lesz rá szükség, hiszen Norbi nagyon jó partner ebben is!” – nyilatkozta Bárdosi Sándor.

A Sláger Reggel március 1-től jelentkezik minden hétköznap 6-tól 10-ig Pordán Petrával, Abaházi Csabával és a két jómadárral, Bárdosi Sándorral és Növényi Norberttel.

  • Megosztom