Új műsorral indul az ősz az ATV-n

Új beszélgetős műsor indul szeptember 4-én az ATV-n „Öt” címmel, a produkcióban Lampé Ágnes műsorvezetésével négy ismert, úgynevezett „megmondóember” idézi fel a hét legfontosabb közéleti történéseit.

Az ATV új műsora péntek esténként, az Egyenes Beszéd után jelentkezik majd. Konok Péter történész mellett Ceglédi Zoltán politikai elemző, Puzsér Róbert publicista és Hont András, a HVG újságírója fejti ki véleményét aktuális eseményekről – derül ki az ATV közleményéből. Mindannyian ismertek, sokan követik őket az internetes világban is, ráadásul odafigyelnek egymásra.

“Mindenképpen a hardcore politika lesz a hangsúlyos” – ígéri az Öt című műsor felelős szerkesztője, Gavra Gábor, aki szerint a műsor érdekes témákat és kemény vitákat hoz majd hétről hétre. “Az kifejezett kérés volt a vendégek részéről, hogy a napi hazai pártpolitikán kívül más témák is egy picit talán ettől elvontakoztatottabb témák is szerepeljenek, de ezek is politikai témák természetesen” – árulta el a felelős szerkesztő.

Már az első adásban mindenki megkapja a magáét például a járványügyi védekezés vagy a Színház és Filmművészeti Egyetemen kialakult helyzet kapcsán.

A Sorozatwiki.hu beszámolója szerint szeptember 7-én hosszú szünet után folytatódik a Jakupcsek Plusz, a beszélgetős műsor már a 3. évadával jelentkezik az ATV-n. Szintén jövő hétfőn tér vissza a csatorna vitaműsora, a Csatt, Rónai Egonnal.

  • Megosztom