Új mobilappal kommunikál a CHEQ

Hazai fejlesztésű mobil alkalmazást kapott a CHEQ, a magyar alapítású, nemzetközi chatbot szolgáltató Talk-A-Bot belső kommunikációs eszköze. A nagyvállalatok számára fejlesztett CHEQ mostantól Viber-en és Microsoft Teams-en túl mobilalkalmazáson is elérhető. A Stylers Group által fejlesztett white label applikáció lehetőséget biztosít a vállalatoknak arra, hogy igényeik szerint saját megjelenésükre, valamint tartalmi környezetükre szabják belső kommunikációjukat.

A Talk-A-Bot nagyvállalati, nemzetközi szintű chatbotszolgáltató, amelynek termékei hagyományos értelemben vett chatbontként indultak, mára a cég azonban a vállalati belső kommunikáció valamennyi feszítő kérdésére kínál könnyen adaptálható megoldást. Az alkalmazottak okostelefonján keresztül korábban kizárólag Viberen és Microsoft Team-en elérhető CHEQ belső kommunikációs eszközrendszer mostantól mobilalkalmazással is kiegészült.

„Küldetésünk a vállalaton belüli kapcsolattartás és -információáramlás digitalizációja. Ezt a Stylers Group által megalkotott mobilalkalmazás révén ma már platformfüggetlenül adjuk ügyfeleinknek, akik egyszerre is használhatják a CHEQ-et a Viber-en és a Microsoft Teams-en, valamint a mobilapplikáción. Minden csatorna saját onboarding-gal rendelkezik, ami, nem csak felgyorsítja és digitalizálja a belépés/betanulás folyamatát, de egyből be is integrálja az újonnan érkező kollégát a cég belső életébe.”, mondta Illés Kata, a Talk-A-Bot CHEQ termékért felelős üzletágvezetője.

A Stylers Group által fejlesztett mobilalkalmazás a korábbi csatornákhoz hasonlóan képes a Talk-A-Bot év eleji újítására, azaz nem csak általános céges üzeneteket, hanem egyéni címzettnek szóló, titkosított dokumentumokat (pl. bérjegyzéket, adóbevallási iratokat) is egy gombnyomással tud küldeni. A mobilalkalmazás végpontok közötti titkosítással reldelkezik, ezen túl a munkavállalók PIN kód beállításával is ki tudják zárni a rajta lévő információkhoz való illetéktelen hozzáférést, a mobiltelefon esetleges elvesztésre esetére.

„A feladat egy magasfokú információbiztonsági védelemmel ellátott cross-platform alkalmazás megalkotása volt, melyet white label termékként bármely vállalat könnyen a saját környezetére szabhat. Mivel mi magunk is tapasztaltuk az elmúlt egy év kommunikációs kihívásait, örömmel járultunk hozzá egy olyan eszközrendszer megalkotásához, amely segíti a hazai vállalatok digitális transzformációját.”, mondta Laczkó Gábor, a Stylers Group Managing Partner-e.

A vállalatok számára mostantól egyszerre akár három felületen is elérhető és használható CHEQ kényelmes és biztonságos megoldást nyújt a belső kommunikációs kihívások kezelésére. A CHEQ nem csupán egy korszerű és könnyen használható eszközrendszer, de azonnali analitikája segítségével támogatja a vállalatvezetést a váratlan, esetleges időszűkében lévő döntések (pl. jellegzetesen változásmenedzsment, vagy krízis események) során elért hatások és helyzetek kiértékelésében is.

A CHEQ új mobil applikációja Android és iOS rendszerekre egyaránt letölthető. A vállalati alkalmazottak az ismert online piacterekről, így a Google Play-ről és az App Store-ról is letölthetik, miután munkáltatójuk saját kívánalmaira szabva publikálja azt.

  • Megosztom