Új magazin a hazai lappiacon

NEW Technology néven indít új, műszaki fókuszú magazint a Green Edge Media Group. A kéthavonta megjelenő, széles spektrumból merítő műszaki szaklap az ipar legfőbb területeinek áttöréseire, a legújabb trendekre és innovatív vállalatok újdonságaira fókuszál.

Az első lapszám agrárinnovációs melléklettel jelent meg január végén. Ezt követően négy további lapszámmal jelentkezik a magazin, amelyek mindegyike egy-egy témakört alaposan körbejáró mellékletet tartalmaz. Izgalmas és értékes információkkal gazdagodhatnak többek között az ipari innovációk, a robotika, a gépipar, a járműipar vagy a gyártástechnológia iránt érdeklődők. A szaklap munkatársainak célja, hogy a cikkekkel továbbgondolásra késztessenek, fejlesszenek és egyben szórakoztassanak is.

„A rohamosan fejlődő technológia nemcsak az ipartól követeli meg az innovációt és a fejlődést, hanem a médiától is. Ezt a progresszivitást képviseljük magazinunkkal, amellyel nemcsak a műszaki szakemberekhez kívánunk szólni, hanem a felsőoktatásban résztvevő hallgatókhoz és oktatókhoz, valamint a kutatás-fejlesztésben résztvevő szakemberekhez egyaránt. Munkatársaimmal olyan lapot szerkesztünk, amely a ma problémáira fókuszál, de a holnap megoldásait kínálja” – mondta Czakó Miklós, a NEW technology főszerkesztője.

A szaklap újdonságra való nyitottságát a Videokontroll is elismerte, amelytől „Arany plakett az önzetlen tájékoztatásért” díjat kapott.

  • Megosztom