Új lehetőségek a Vodafone-nál

Önállóan is elérhetők a Vodafone Pass csomagok a Vodafone Magyarországnál. Ezek az egyéni felhasználási igényekhez igazodva biztosítják a kedvenc alkalmazások korlátlan használatát. Az ügyfelek a júniusban megújított havidíjas tarifa portfólióban találkozhattak először a Social és Connect Pass csomagokkal, amelyek sora mostantól tovább bővül.

Akár a korlátlan hívásokról és SMS-ekről, akár az EU roaming korlátok lebontásáról van szó, a Vodafone mindig élen járt az innovációban és kiemelt figyelmet fordít az előfizetők igényeire, visszajelzéseire, hogy biztosítani tudja számukra a technológia által kínált szabadság érzését. A szolgáltató ezért nyáron a Go csomagokba beépítette a korlátlan Facebook, Instagram és Twitter használatot kínáló Social Pass-t, a Red csomagokban pedig emellett a Connect Pass által a Facebook Messenger, a WhatsApp és a Viber használata közben sem kell az előfizetőknek az adatkeret miatt aggódniuk, függetlenül attól, hogy chatelés, videóhívás vagy live streaming funkcióban használják az említett platformokat.

Idén ősszel a korlátlanság ismét szintet lép a Vodafone-nál, hiszen a négyféle Vodafone Pass-t ezentúl a legtöbb havidíjas csomaghoz megvásárolhatják az előfizetők, annak megfelelően, hogy milyen közösségi alkalmazásokat szeretnének korlátlanul használni a mindennapok során. A Social Pass – mely a június 6-a után kötött havidíjas Red és Go szerződések mellé akciónk keretében, visszavonásig továbbra is díjmentesen jár – (elérhető alkalmazások: Facebook, Instagram, Twitter és újdonságként a Pinterest) 1124 forintért, a Connect Pass (Viber, WhatsApp, Messenger) 3372 forintért, a Video Pass (YouTube, Netflix, HBO Go, Amazon Video) most akciósan 3372 forintért, a Music Pass (Apple Music, Soundcloud, Spotify, Deezer, Tidal, Class FM) pedig 1124 forintért, érhető el havonta a Vodafone kínálatában.

Az EU roaming környezetben is igénybe vehető Vodafone Pass szolgáltatásokba tartozó applikációk használata továbbra sem fogyasztja a csomagban foglalt adatmennyiséget, így korlátlanul használhatók egészen addig, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkerete (EU-n belül annak az EU-ban igénybe vehető része) a rendelkezésére áll. A szolgáltatás a prémium funkciók vagy az alkalmazásokon belüli fizetős szolgáltatások elérését nem tartalmazza.

A Vodafone Pass-ok november 15-től érhetők el, a Social Pass pedig továbbra is minden új havidíjas Red és Go előfizetéshez díjmentesen jár (a korlátlan adathasználatot kínáló Red Infinity kivételével). A Vodafone Pass szolgáltatás egy nyitott platform, így bármely tematikus szolgáltató bekerülhet az egyes csomagokba az alábbi linken leadott jelentkezést követően. Új előfizetői szerződés esetén az ügyfelek a márkaüzletekben vagy a webshopon keresztül választhatják ki a használni kívánt Pass-okat, meglévő tarifákhoz pedig a MyVodafone Applikációban rendelhetők meg a Vodafone Pass csomagok.

  • Megosztom