Új kütyü gamereknek

A Logitech saját márkája, a Logitech G bemutatta a G PRO vezeték nélküli gamer egeret, mely az első, vezeték nélküli, a lightspeed technológiát is támogató rágcsáló, melyet professzionális játékosokkal és játékosoknak terveztek. A G PRO a vállalat következőgenerációs, 16K HERO (High Efficiency Rated Optical – nagy hatékonyságú optikai) érzékelőjével érkezik, így biztosítva a lehető legnagyobb gyorsaságot, pontosságot és a legrövidebb válaszidőt. Az egeret emellett a Logitech G exkluzív lightspeed technológiájával is felszerelték, mely az egyetlen vezeték nélküli megoldás a piacon, amely professzionális teljesítményre képes, és amelyet a legjobb, profi e-sportolók is rendszeresen használnak.

Az egeret úgy tervezték, hogy ultrakönnyű (mindössze 80 gramm), mégis elképesztően erős legyen. Mindezt a mindössze 1 milliméter vastag falával, valamint az egyedi belső vázával érték el a tervezők.

A PRO Wireless a Logitech G POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszerrel is kompatibilis.

A kiegészítő több mint két év fejlesztés eredménye, melynek során a vállalat több mint 50 profi e-sportolóval működött együtt.

A győzelmekhez többek között az iparágban egyedülálló, 16K HERO optikai szenzor is hozzájárul. Ez jelenleg a legnagyobb teljesítményű optikai szenzor a piacon. A HERO teljesen új lencse- és követési algoritmust használ, mely elképesztő pontosságot, precizitást tesz lehetővé a teljes DPI-skálán. A szenzor akár 16.000 DPI-ig is képes a pixelpontos mozgásra, emellett akár a 400 IPS-t (inch per second) is meghaladja.

Az ultragyors LIGHTSPEED vezeték nélküli technológiának köszönhetően a G PRO lag-mentes játékélményt biztosít, 1 milliszekundum válaszidővel, mindkét végpontra optimalizált vezeték nélküli kapcsolattal. A LIGHTSPEED USB vevőegység az egérben tárolható a szállítás megkönnyítésének érdekében.

Az egeret mindemellett eltávolítható jobb- és baloldali gombokkal is felszerelték. A rágcsálón található összes gomb és az RGB világítás is személyre szabható a Logitech Gaming Software segítségével. A véletlen DPI-váltások elkerülése érdekében a dedikált DPI gombot az egér alján helyezték el a tervezők.

A Logitech G PRO vezeték nélküli gamer egér várhatóan 2018 augusztusától lesz elérhető 149 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. További információért látogass el a Logitech weboldalára, blogjára, vagy vedd föl velük a kapcsolatot Facebookon.

  • Megosztom