Új kreatív vezetővel folytatja az Erste

Az Erste Bankhoz igazol Bartus Szilvia, a Sony Pictures Television CE marketing vezetője. A szakember a médiavállalat közép-európai régiójának integrált marketing kommunikációját irányította az elmúlt években, most kreatív vezetőként folytatja a bankszektorban.

Bartus Szilvia ügynökségi oldalon kezdte pályafutását, majd a Viacom marketing menedzsereként olyan márkákért felelt, mint a Comedy Central, Nickelodeon vagy a Paramount channel teljes körű marketing kommunikációja. 2016-ban csatlakozott a Sony Pictures Television CE csapatához, mint közép-európai marketing vezető, ahol régiós szinten irányította a Sony televíziós csatornamárkáinak kommunikációját, a VIASAT3, VIASAT6, AXN és Sony csatornák B2B és B2C marketing aktivitásaiért felelt.

“Mindig vonzott, hogy egyre keményebb fába vágjam a fejszémet, és nagyon inspirál, hogy a nehezebben megfogható banki termékeket, hogyan tudom majd kreatív módon megmutatni az ügyfeleknek. Nagy váltásnak tűnik ez egy 200 első randi vagy Exek az édenben után, de rettentő motivált vagyok, hogy igazán jó bank-reklámok szülessenek az Erste-nél az irányításom alatt” – mondta el a váltás kapcsán Bartus Szilvia.

  • Megosztom