Új kommunikációs vezetővel folytatja a Design Terminal

Dr. Molnár Bálint lett a Design Terminal kommunikációs vezetője márciustól, a szakember a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól érkezett az innovációs ügynökséghez.

Molnár Bálint három éven át vezette a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal kommunikációs osztályát. Korábban a Magyar Tudományos Akadémia kommunikációs főosztályvezetője volt, azt megelőzően az Európai Innovációs és Technológiai Intézet inkubációs programjának marketing és kommunikációs tevékenységében közreműködött.

Molnár Bálint a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte doktori fokozatát. A kárpát-medencei tehetséggondozással foglalkozó Mathias Corvinus Collegium kuratóriumának tagja.

A Design Terminal Magyarország vezető innovációs ügynöksége. Küldetése az üzleti tehetséggondozás és vállalkozói kultúra és az innovációs ökoszisztéma fejlesztése. A szervezet ma már számos nagyvállalattal is együtt dolgozik.

A Design Terminal népszerű Mentorprogramja április 8-án indul a leginnovatívabb magyar és külföldi startupokkal, március 22-23-án pedig az agrárinnováció fiatal úttörői bizonyíthatnak a “Gazdálkodj okosan!” című, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával közösen szervezett ötletverseny keretében.

  • Megosztom