Új kollekcióval jön a Cartoon Network

A Miniso és a Cartoon Network összeálltak, hogy piacra dobjanak egy 264 elemből álló Kalandra fel!-kollekciót. Európától Ázsiáig, Afrikától Amerikáig 62 országában, többek közt Magyarországon is meg lehet majd megvásárolni a Finnt, Jake-et, Zizgőt, Buborék hercegnőt, Puffancs hercegnőt és a többi szereplőt formáló termékeket.

A termékek első hulláma már februárban a boltok polcain lesz, a kollekció további elemei pedig fokozatosan kerülnek bevezetésre. Egyes plüssjátékok, írószerek, hátizsákok, kozmetikumok már ettől a hónaptól kezdve megvásárolhatók. A közeljövőben nemcsak a kollekció bővül, hanem az országok köre is, ahol elérhető.

„A termékek széles választéka a Kalandra fel! időtlen népszerűségét és minőségét jelképezi” – mondta Vikram Sharma, a Cartoon Network Enterprises Asia and Pacific vezérigazgató-helyettese. „A Miniso kiváló partnerünk. A cég egy nemzetközileg ismert, fiatalokat vonzó, azonnal beazonosítható márkát keresett, a Kalandra fel! erre tökéletes választásnak bizonyult.”

Eközben a Cartoon Network és a Miniso már javában dolgozik a Medvetesók című rajzfilmsorozat hasonló kollekcióján is. A 2018-as termékek után idén több mint kétszáz új termékkel bővül a választék.

A Kalandra fel!-ről

A Kalandra fel! a Cartoon Network Emmy- és Peabody-díjas eredeti rajzfilmsorozata, amelyben két nem mindennapi hős: Finn, az embergyerek és Jake, a „sztreccskutya” Ooo misztikus földjét járják és segítenek a bajba jutottakon. A két barát mindig szívmelengető, egyben veszélyes kalandok közepette találja magát, de a legnagyobb bajban is számíthatnak egymásra. A Kalandra fel! alkotója Pendleton Ward, a sorozat a Cartoon Network Studios-ban készült.

  • Megosztom