Új kiadónál a Sport&Move

Az ötletgazda Papp Gábor és új szakmai befektetőpartnere által alapított REVISTAS Media Kft. kiadásában jelenik meg a Sport&Move magazin. A 2018-as nyári lapszám június végén megújított külsővel és tematikával kerül az újságárusokhoz, az év során még két lapszám készül.

A korábbi sikeres és ígéretes alapokra építve a negyedévente megjelenő Sport&Move célcsoportja leginkább a szabadidős sportolók, akik időt, energiát és pénzt áldoznak a hobbijukra és igényük van a tudatos sportolásra, ezért edzésterv alapján szeretnének készülni és megveszik a szükséges felszerelést a magasabb szintű élmények és eredmények elérése érdekében.

A magazin több sport szakszövetséggel is együttműködik, a közeli tervekben szerepel sportesemények és workshopok szervezése is.

A hirdetési felületeket a továbbiakban a KOD Média Kft. értékesíti. A több mint 10 éves piaci múlttal rendelkező KOD Media többek közt 12 magazin és egy napilap értékesítését végzi, emellett tematikus rendezvények szervezésével és értékesítésével is foglalkozik.

  • Megosztom