Új ízt vet be a nyárra a Dreher

Új ízzel készül a Dreher Sörgyárak a nyárra, a 0,5 literes fémdobozos kiszerelésű Dreher Áfonya május első felétől lesz elérhető a boltok polcain.

A Dreher Áfonya az ízesített sörök piacát erősíti, ahol a 3% alkoholtartalommal egyező, vagy annál magasabb alkoholfokkal rendelkező söröket a sörfogyasztók csaknem 60%-a fogyasztja havi rendszerességgel. Az ízesített sörök piaca volumenben és a célközönség tekintetében is évek óta rendkívül dinamikusan növekszik. Májustól a már meglévő meggyes íz mellett, ezzel az új termékkel bővül a sörgyár ízesített söreinek alkoholos portfóliója.

„Egy olyan új ízesítéssel lepjük meg a kategória kedvelőit, amely nagy kedvence a magyar fogyasztóknak. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy az új Dreher Áfonya üde színfoltja lesz mind a Dreher variánsok ízesített alkoholos portfóliójának, mind pedig a nagyüzemi sörök piacának. Ez utóbbi kapcsán egyértelműen hiánypótló lesz az alkoholos áfonya ízű variáns” – mondta el Presits Lívia, a Dreher márka szenior márka menedzsere.

A Dreher Áfonya kétféle komlóval készül, alkoholtartalma 4,0 %, ízre pedig a kellemesen fanyarkás áfonyát idézi, keserűsége pedig egy könnyű sörének felel meg. Az új íz bevezetését tévéreklám, közterületi és digitális kommunikáció, PR, valamint számos szponzoráció támogatja.

  • Megosztom