Új irodába költözött a SIÓ-Eckes

Magyarország piacvezető gyümölcslégyártójának budapesti részlege a Lágymányosi-öbölnél fekvő BudaPart GATE újgenerációs irodaházba költözik. A SIÓ-Eckes harmóniát és dinamizmust sugalló új irodája a természetközpontú vállalat értékeit tükrözi. Az üvegfalakkal szeparált, fényárban úszó iroda az átláthatóságot erősíti. A Siófokhoz kötődő gyártást a Balatont formázó mohafal szimbolizálja. A SIÓ-Eckes munkatársaihoz és a cég működéséhez igazodó, inspiráló irodakialakítás és design ösztönzi a hatékonyságot, a kollégák közötti együttműködést és a munkahelyi szinergiák kialakulását.

A vállalat új budapesti főhadiszállása a születőben lévő új városnegyed elsőként elkészült irodaépületében, a BudaPart GATE-ben található, amely az Év Irodája versenyen tavaly elnyerte „Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje” díjat. A komplex kereskedelmi- és szolgáltatásmixet kínáló új városnegyedet a lüktető, vízparti világvárosi életérzés és az egyedülálló természet- és vízközeli rekreációs lehetőségeket kínáló 20 hektáros zöld környezet kettőssége teszi izgalmas, emberközpontú munkakörnyezetté.

Az épületet a LEED környezettudatos épületminősítési rendszer követelményeinek megfelelően építették, időközben elnyerte a „Gold” fokozatú tanúsítványt. A korszerű technológiák és energiahatékony gépészeti megoldások lehetővé teszik, hogy az iroda fenntartható módon működjön és rugalmasan igazodjon a SIÓ-Eckes munkatársainak igényeihez és dinamikusan változó elvárásaihoz. A 21. századi energetikai követelményeknek megfelelő iroda az épület 8. emeletén fekszik, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a Kopaszi-gátra.

A fényben úszó, klimatizált irodát a természetet és a vállalati értékeket idéző, élénk színű dekorelemek vitalizálják. Az irodakomplexum által kínált széleskörű szolgáltatások mellett a SIÓ-Eckes munkatársainak jó munkahelyi közérzetét – többek között – egy impozáns panorámát nyújtó 60 nm-es tetőterasz, ergonomikus irodabútorok, valamint természetközeli harmóniát árasztó mohafalak és pihenősarok biztosítja.

  • Megosztom