Új gazdasági igazgató a Duna House-nál

2018 augusztus elsejétől Schilling Dániel tölti be a Duna House Holding Nyrt. gazdasági igazgatói pozícióját.

A pénzügyi szakember a befektetői kapcsolatok és M&A vezetői pozíciója mellett a gazdasági részleg vezetését is végzi a cégcsoporttól távozó Tóth Zoltán utódjaként.

Schilling Dániel közgazdászként végzett a Budapesti Corvinus Egyetemen, emellett CEMS MIM diplomával rendelkezik. Tanulmányait követően a Zurich Insurance Group barcelonai regionális központjában foglalkozott post-merger integrációval, majd 2009-től a Concorde Vállalati Pénzügyek Kft-nél (későbbi nevén Concorde MB Partners) folytatta pályáját. A Concorde-nál töltött évei során számos M&A és tőkepiaci tranzakcióban vett részt Magyarországon és a régióban, ideértve a Duna House Holding Nyrt. 2016. novemberi IPO-ját is. A 34 éves szakember 2017 októberében csatlakozott a Duna House Csoporthoz befektetői kapcsolatok és M&A vezetői pozícióban.

Schilling Dánielnek jelenleg 521 db Duna House Holding Nyrt. törzsrészvény van a tulajdonában, amit korábban, kereskedelmi forgalomban vásárolt.

A Duna House jelenleg 3 országban közel 240 irodával Közép-Kelet Európa legnagyobb ingatlanközvetítői hálózatát üzemelteti, 2017. évi árbevétele közel 5 milliárd forintot tett ki.

  • Megosztom