Új frekvencián folytatja a Sláger FM

Február 2-től új frekvencián, az FM 95.8-on lesz fogható a Sláger FM, a változás egyben azt is jelenti, hogy az adó vételkörzete megduplázódik. A rádió változatlan zenei- és műsorkínálattal folytatja működését.

A 2,5 milliós hallgatótábort jelentő 95.8 MHz-es frekvenciára való áttéréssel együtt egy átfogó kampány is kezdetét veszi. Óriásplakátokon, épülethálón, televízió-csatornákon, a közösségi médiában, nyomtatott- és online felületeken is találkozhatnak a megduplázott vételkörzetűre bővülő 95.8 Sláger FM hirdetéseivel a hallgatók.

„Csak annyi változás lesz, hogy a hallgatóknak az FM 95.8-ra kell állítaniuk a rádióikat és ha ezt megteszik, akkor ugyanazokat a zenéket, ugyanazokat a műsorokat és ugyanazokat a műsorvezetőket hallhatják, amelyeket, akiket megszokhattak, megszerettek. Ráadásul ezen a frekvencián kétszer annyi hallgatót, 2,5 millió embert érünk el” – mondta Ürge Dezső, az FM 95.8 kizárólagos értékesítését végző TriMedia Sales House Kft. kereskedelmi vezetője.

A frekvencia-váltás február 2-án 00.00-kor következik be, és rendhagyó módon szombaton reggel is a Sláger Reggel műsorvezetői, Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébresztik a hallgatókat.

  • Megosztom