Új főszerkesztővel folytatja a WMN

Átadta a stafétát D. Tóth Kriszta, szeptembertől tartalmi- és ügyvezető igazgatóként folytatja munkáját, a szerkesztőségi csapat közvetlen vezetését pedig Fiala Borcsa vette át a WMN-nél. A megújuló szerkesztőségi struktúra mellett jön az Elviszlek magammal és az Élet sava Borcsa új évada, a Katona József Színházzal közösen forgatott új beszélgetős műsor, a Csak neked mondom, valamint egy új podcast-sorozat is hallható lesz a WMN felületein.

„Borcsa a WMN alapcsapat tagja, szinte a kezdetektől velünk van, és főszerkesztő-helyettesként évek óta segíti a munkámat. Megbízom benne, jó kezekben lesz nála a napi feladatok irányítása” – mondta D. Tóth Kriszta. Az alapító-tulajdonos szeptembertől elsősorban tartalomstratégiával és a WMN portfólió kreatív irányításával foglalkozik. Emellett cikkeivel és videóival továbbra is részt vesz a tartalomgyártásban.

A hamarosan ötéves WMN.hu látogatottsága folyamatosan nő, a magazin havi egyedi látogatóinak száma több mint 900 ezer, ami a tavalyi évhez képest 50 százalékos emelkedést jelent. A 2019 júliusi adatok szerint naponta 70 ezer egyedi látogató kereste föl az oldalt. A 2018-ban létrehozott videó-divízió sikeres formátumfejlesztéseinek köszönhetően, a WMN YouTube-csatorna feliratkozóinak száma elérte a 85 ezret.

Az idei ősz igazi „tartalomrobbanást” hoz a csatornára. Szeptember közepén visszatér a Spektrum Home műsorára az Elviszlek magammal, a hónap végétől pedig a YouTube-on is folytatódik a 2015 ősze óta futó, rendkívül népszerű műsor, amely 2019-ben a televíziós újságírók szavazatai alapján elnyerte a Legjobb Talkshow elismerést.

Októbertől harmadik évadával és új vendégekkel folytatódik Az élet sava Borcsa gasztrobeszélgetés-sorozat is, és szintén ősszel indul WMN Popfilter címmel a magazin podcast-sorozata. A kult- és életmód témákra fókuszáló műsort Csepelyi Adrienn kulturális újságíró vezeti majd, aki korábban a Klubrádión futó rendkívül sikeres Popfiltert fejleszti tovább a WMN olvasói számára.

Az őszi évad legnagyobb dobása pedig a Katona József Színházzal közösen készített Csak neked mondom című exkluzív videósorozat. A műsorban a Katona színészei és szintén színész vendégeik beszélgetnek kettesben, méghozzá moderálás nélkül. Az intim formátumnak köszönhetően olyan történetek és kulisszatitkok hangzanak el a Katona Sufnijának közönsége előtt a színpadon, amelyeket egyébként biztosan nem meséltek volna el a színészek. Az első évad 12 részes, az új epizódok hétfő esténként kerülnek föl a WMN YouTube-csatornájára. Az első részben egy igazi „legendás” páros: Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs beszélgettek.

  • Megosztom