Új főszerkesztővel erősít a Noizz.hu

Június 1-jétől Forrás Dávid lett a Noizz.hu főszerkesztője. Szokol Martin, aki az elmúlt két évben, a Noizz hazai indulása óta töltötte be a fiataloknak szóló online magazin főszerkesztői posztját, a jövőben online termékfejlesztési vezetőként folytatja a Ringier Axel Springer Magyarország digitális divíziójánál.

Május elején a Noizz.hu a korábbinál letisztultabb és még modernebb dizájnt kapott minden európai országban, ahol a médiatermék jelen van.

Új főszerkesztőként Forrás Dávid feladata, hogy fejlessze a Noizz.hu tartalomkínálatát, új formátumok bevezetésével és a közösségi platformok erőteljes integrálásával még közelebb hozza a Noizz.hu híreit és szórakoztató tartalmait a digitális városi generációhoz.

Forrás Dávid az elmúlt hónapokban egy civil szervezet kommunikációs tanácsadójaként dolgozott, korábban a Portfólió Csoporthoz tartozó pénzcentrum.hu újságírójaként főleg lakossági pénzügyekkel, fogyasztói kérdésekkel, oktatással és munkaerőpiaccal kapcsolatos híreket, elemzéseket írt. Ezt megelőzően a pénzügyi szektorban dolgozott, ahol üzletfejlesztéssel, marketinggel és PR-rel kapcsolatos feladatokat látott el. Mesterfokú diplomáját a madridi Instituto de Empresa (IE) egyetemen szerezte 2011-ben, alapfokú tanulmányait az International Business School pénzügy és számvitel szakán végezte.

 

  • Megosztom