Új évaddal jön az AMC sorozata

A Humans harmadik évada október 8-án este 23:45-kor debütál az AMC műsorán. A sorozat újabb nyolc résszel folytatódik, mely a technológiai fejlődés, és annak társadalmi következményei miatt még több izgalmat rejt magában.

Az események továbbra is egy párhuzamos jelenben zajlanak, ahol az emberek és a gépek közötti határ egyre inkább elmosódik.

A harmadik évadban az öntudatukra ébredés után egy évvel a megfogyatkozott és elnyomott, „Sythek” az életben maradásért küzdenek egy olyan világban, ahol gyűlölik őket és félnek tőlük. A megosztott Nagy-Britanniában a mesterséges intelligenciájú teremtmények és az emberek is a békére törekszenek, de a„Synthek” társadalmában az ellentétek megjelenésével minden remény elveszik a tartós békére. A politikai zűrzavar forgatagában egy új faj megjelenésével járó etikai bonyodalmaknak lehetünk szemtanúi. Míg a „Synth” család, Mia, Niska és Max továbbra is azért harcol, hogy életben maradhasson, Joe, Laura és gyermekeik, Mattie, Toby és Sophie próbálnak szembenézni az előző évad végzetes eseményeivel.

A sorozat főbb szereplői, vagyis Gemma Chan, Katherine Parkinson, Tom Goodman-Hill, Emily Berrington, Colin Morgan, Ivanno Jeremiah és Ruth Bradley mellett Mark Bonnar is a Humans szereplője lett.

A Humans a díjnyertes „Real Humans” című svéd sci-fi dráma alapján készült Lars Lundstrom elképzelése alapján. Vezető producerei Sam Vincent, Johnatan Brackley, Derek Wax és Emma Kingsman-Lloyd. Vincent és Brackley mellett az írói gárdát Debbie O’Malley, Namsi Khan, Jonathan Harbottle, Melissa Iqbal és Daisy Coulam erősítette. A sorozat a Kudos, az SVT és a Matador Films közreműködésével jött létre.

  • Megosztom