Új évaddal jön a VIASAT3 sorozata

Elgondolkoztál már azon, hogy kivel találkoznál, ha visszamehetnél a múltba? Szívesen beszélgetnél olyan befolyásos emberekkel, mint Marie Curie vagy a fiatal John F. Kennedy? Az Időutazók című sorozattal nincs lehetetlen! A VIASAT3-on június 18-tól országos premierrel, a vadonatúj 2. évaddal folytatódik az utóbbi évek egyik leglebilincselőbb sci-fi sorozata, amelyben kedvenc csapatunk hősei váratlan szövetségesekkel veszik fel újra a harcot a rejtélyes bűnszervezettel, amely lopott időgéppel akarja elpusztítani Amerikát.

Eric Kripke (Revolution, Odaát) és Shawn Ryan (Kemény zsaruk) izgalmas kalandsorozatának második évadában ismét nyomon követhetjük a nem mindennapi csapat történelmi kalandjait, akik az új szériában megfordulnak többek között 1692-ben a salemi boszorkányüldözések helyszínén, 1918-ban az első világháborúban, az 1940-es évek Hollywoodjában, és 1981-ben, Ronald Reagan amerikai elnök ellen végrehajtott gyilkossági kísérlet színhelyén is.

Rufus (Malcolm Barrett) a tudós, Wyatt (Matt Lanter) a katona, és Lucy (Abigail Spencer) a történelemprofesszor továbbra is mindent megtesznek azért, hogy megállítsák az időutazó bűnözőket, akiknek eltökélt célja, hogy megváltoztassák a történelmet és újraformálják a valóságot. A Rittenhouse elleni küzdelemben nem várt szövetségesre is találnak, méghozzá Flynn (Goran Visnjic) személyében.

A múlt megismerése számos izgalmat tartogat, és ha mindez még nem lenne elég, a sorozatos hajszák során a csapat tagjai olyan befolyásos emberekkel is találkoznak, mint a kétszeres Nobel-díjas fizikus-kémikus Marie Curie, a sajtómágnás William Randolph Hearst, vagy a leendő amerikai elnök John F. Kennedy.

Nem meglepő, hogy a nagysikerű sorozat a kritikusok és a nézők tetszését is elnyerte, 2017-ben a Rockie Awards díjátadón Sci-Fi, Fantasy és Akció kategóriában elsöprő győzelmet aratott és emellett a People’s Choice Awards, a Saturn Awards, a Teen Choice Awards díjátadókon is számos kategóriában jelölték.

Időutazók – országos premier második évad június 18-tól hétfőnként 21.00-tól a VIASAT3-on

  • Megosztom