Új elnök az MPRSZ-nél

Új elnököt és elnökséget választott tegnapi közgyűlésén a Magyar PR Szövetség (MPRSZ). A szervezetet a jövőben Sztaniszláv András, eddigi nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnök irányítja.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy komoly változások lesznek a szervezetnél, hiszen már szeptemberben kiderült, hogy az elnöki posztot két, hároméves cikluson át betöltő Lakatos Zsófia nem indult újra a tisztségért, illetve több elnökségi tag, valamint a felügyelő- és az etikai bizottság posztjaira is új embereket kellett választani.

Sztaniszláv András stratégiai kommunikációs tanácsadó, a PersonaR alapítója, a WhiteElephantDigital ügyvezetője, aki hazai és nemzetközi projekteken egyaránt dolgozik. A szakember az előző ciklusban lett az MPRSZ alelnöke, munkája eredményeként a szervezet csatlakozott az ICCO-hoz, partnerségi megállapodást írt alá a CIPR és az IPRA szervezetekkel.

Sztaniszláv András is másodjára is megkapta a bizalmat a 10.000 PR szakembert tömörítő szövetség nemzetközi tagozatától, így a jövő évben is a CIPR International, a szervezet egyik legnagyobb tagozatának elnöke lesz, mely több mint 1000 taggal rendelkezik 76 országból.

A szervezet új képviselőinek listája az alábbiak szerint alakult:

Elnökség:
Sztaniszláv András, elnök
Bánhegyi Zsófia, alelnök
Szányi Gabriella, alelnök
Kádár Balázs, elnökségi tag
Dr. Pintér Dániel Gergő, elnökségi tag
Polgár Péter, elnökségi tag
Vidor Eszter, elnökségi tag

Etikai Bizottság:
Vas Dóra, EB elnök
Dr. Lakatos-Báldy Zsuzsanna, EB tag
R. Nagy András, EB tag
Szőke Katalin, EB tag
Varga Zita Hella, EB tag

  • Megosztom