Új divízióval erősít a Scripted Productions

Új divíziót indít a Scripted Productions, Hámori Barbara műsorgyártó vállalata, ami kifejezetten a heti sorozatok, játékfilmek, és streaming tartalmak fejlesztéséért és gyártásáért felel majd – írja beszámolójában a SorozatWiki. A részleget Tóth Csaba vezeti, aki 2018-2019 között az AMC tartalomgyártási igazgatójaként számos scripted és non scripted fejlesztésért is felelt.

Kép forrása: SorozatWiki

A Scripted Productions első sorozata a Keresztanyu januárban indult és az elmúlt hónapok legnézettebb hétköznapi műsora lett. A napi fikciós tartalmak mellett azonban elkötelezettek a hazai fikciós sorozatgyártás és új tartalmak fejlesztése mellett, ezért másfajta szériákat is terveznek készíteni, ezt a célt szolgálja az új részleg létrehozása.

„Óriási lelkesedéssel és izgalommal várom a közös munkát Barbarával. Még a Viasatos ősidőkből ismerjük egymást, mindig szerettem vele dolgozni, azt hiszem, nagyon hasonló az értékrendünk és az ízlésvilágunk is. Az utóbbi időben sokat beszélgettünk esetleges közös projektekről, végül arra jutottunk, érdemes belevágni egy komolyabb együttműködésbe. Makacsul hiszek benne, hogy rengeteg izgalmas és szórakoztató történet elmesélése várat magára, akár játékfilm, akár TV-sorozat formájában. Tele a világ hatalmas sztorikkal, itt az ideje, hogy megtaláljuk és megvalósítsuk a legjobbakat” – nyilatkozta Tóth Csaba a SorozatWikinek.

„Csaba a hazai és nemzetközi piacon is elismert szakember, aki a heti sorozatos dráma és vígjáték fejlesztéseink mellett, a nemzetközi streaming platformok, a TV és játékfilmek, illetve egyéb koprodukciós lehetőségek kiaknázásáért is felel majd. Nagy öröm számomra, hogy sok év kihagyás után ismét együtt dolgozhatunk” – tette hozzá Hámori Barbara, a Scripted Productions alapítója.

  • Megosztom