Új arculat és rovatok a Marie Claire-nél

Friss arculattal és új rovatokkal jelenik meg március 10-én 2021 első Marie Claire magazinja, amely már Tiefenthaler Eszter vezetésével készült. Az új lapszámban Isabelle Huppert francia színésznővel és Silvia Calderonival, a Gucci olasz modelljével is olvashatunk egy-egy interjút, és érkezik Háy János sorozatának első novellája.

„Print magazint, ahogy készíteni, úgy olvasni is egyre inkább kiváltság. Mire exkluzív interjúink, hazai és külföldi riportjaink, divat- és szépség-összeállításaink végleges formát öltenek, addigra rengeteg tervezésen és szervezésen van túl a szerkesztői csapat. Így van ez már közel 14 éve, idén viszont úgy éreztük, eljött az ideje, hogy frissítsünk a megjelenésen, és új rovatokat is indítsunk” – mondta el Tiefenthaler Eszter, a magazin vezető szerkesztője. „Nekem, aki közel 13 éve vagyok a magazin munkatársa, a Marie Claire ezentúl is azokat az értékeket képviseli, amelyek számomra is alapvetőek: legyünk kíváncsiak a világra, álljunk ki a sokszínűség fontossága mellett, a témákat bátran közelítsük meg és körültekintően dolgozzuk fel.”

A Kritikusok kedvenceiben a kulturális élet meghatározó női véleményformálóit mutatják be, akik egyúttal fontos műveket is ajánlanak az olvasóknak. A Női tárcában pénzügyi tippeket kínál, a sorozat első részében egy esküvő elengedhetetlen és lefaragható költségeit veszi számba. A Menekülőút 21 olyan hazai úti célokat mutat be, amelyek feltétlenül megérnek egy rövid kiruccanást, és ahol akár fél nap alatt is rengeteg élménnyel gazdagodhatunk.

Háy János három novellát írt a Marie Claire felkérésére, az első – Nyolc betű címmel – ebben a számban olvasható. Az íróval nagyinterjújából megismerhetjük a gondolatait az alkotásról, a hosszú párkapcsolatokról és a veszteségről is. Zoomon keresztül érte el a szerkesztőség Isabelle Huppert francia színésznőt és Silvia Calderonit, a Gucci olasz modelljét. A Szupernők című fotóriportban, amelyet Szombat Éva készített, olyan magyar nőket mutatnak be, akik kreativitásukkal, bátorságukkal másokat is motiválnak. Az ilyenkor aktuális divat- és szépségtrendeket egy 20 oldalas Beauty Extra melléklet is található a magazinban, amelyben a bőrápolás áll a középpontban.

  • Megosztom